Pelaaja uutisia

???? ???? ISOJA SOPIMUSUUTISIA??? ????????
Heikki Klemetti vahvistaa JHTn hyökkäystä???
Klemetin veljesten vanhin painos nyt alkavalla kaudella neljäs JHTta edustava Kuhmon Kivan kasvatti. 25-vuotias hyökkääjä on B-nuorista eteenpäin edustanut Kajaanin Hokkia. Heikki tuo valtasti lisää kokemusta JHTn nuoreen joukkueeseen. Heikille on kertynyt vyölle runkosarjaotteluita Suomi-Sarjasta 81 ja Mestiksestä 182. Kaudella 18-19 Hokin voittaessa Suomi-Sarjan mestaruuden, Heikki oli joukkueessa isossa roolissa ja nakutti 39 runkosarjan otteluun komeat tehot 20+30=50. Viime kausi Hokissa oli Heikille pisteiden valossa toistaiseksi paras Mestiksessä, viime kauden 49 runkosarjaottelussa kertyi tehot 10+12=22. Häneltä voidaan siis odottaa kovaa jälkeä myös alkavalla kaudella JHTn paidassa. Nuorempi veli Tommi allekirjoitti sopimuksen JHTn kanssa jo heinäkuun alussa, nyt päästään näkemään kun veljekset viilettää jälleen samassa joukkueessa.

Tervetuloa Heikki Kalajoelle?

Heikin kommentti:
"Hyvillä fiiliksillä tulen Kalajoelle pelaamaan, olen kuullut pelkkää positiivista kaupungista ja organisaatiosta. Tulevalle kaudelle näyttää olevan iskukykyinen porukka kasassa ja muutama hyvinkin läheinen tuttu joukkueessa, mikä auttoi myös päätöksen teossa. Ensi kaudelle lähdetään joukkueena menestymään ja henkilökohtaisesti pyrin olemaan isossa roolissa auttamassa joukkuetta menestymään"

Päävalmentaja Jalosen kommentti:
"Heikkiä emme alustavissa pelaajarekrytointi kaavailuissa hirveästi edes miettineet. Oletus oli että Heikki jatkaa jossain Mestiksessä ja tämän suuntaista viestiä meille tulikin. Mutta se mielestäni kertoo paljon JHTn asemasta Suomi-Sarjassa ja siitä laadukkaasta työstä, jota täällä on useampi kausi tehty, että tuon tasoinen pelaaja oli itse meihin yhteydessä. Heikin kanssa käytiin muutamat keskustelut ja lyötiin homma pakettiin aika ripesti. Hänestä saadaan pienikokoinen näppärä taitohyökkääjä, joka kuulu ehdottomasti aivan Suomi-Sarjan eliittiin. Hän lukee peliä erittäin hyvin ja pystyy luomaan maalipaikkoja ja myös laittamaan sitä pelivälinettä maalivahtien selän taakse."

Samalla joudumme valitettavasti kertomaan, että puolustaja Eduard Slessarevskia ei nähdä JHT paidassa. Eduard suuntaa koulunpenkille, niinpä häneltä jää tällä kertaa Kalajoki kokematta.

Nyt kasassa on 22 pelaajasopimusta?

MAALIVAHDIT
Kalle Jukkola
Juho Ratilainen
Ville Viskari

PUOLUSTAJAT
Juho Luttinen
Niilo Niemelä
Jesse Lyytinen
Arttu Paakki
Santeri Silvennoinen
Iiro Ojala

HYÖKKÄÄJÄT
Ville Haapalainen
Miro Haikonen
Veikka Kärjä
Jani Nurkkala
Riku Tohila
Juho Takkula
Oskari Tauriainen
Tuomas Ahtonen
Tommi Klemetti
Teemu Pyykkönen
Jere Espo
Milan Davidek
Heikki Klemetti

< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

06.03.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

Viimeisimmät ottelut

28.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT  3 - 7

27.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT  6 - 4

20.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Muik  7 - 3

19.02.2021 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  4 - 5