Pelaajauutisia

JHT täydentää puolustusta!

Siirtorajalla tapahtumia riitti, kun useampi Suomi-sarja joukkue vahvisti miehistöjään. Varsinaista isoa kalaa ei tällä kertaa saatu naarattua, mutta JHT haaviin jäi kaksi nuorta jämäkkää, kehityskelpoista puolustajaa. Raahe-Kiekossa vähälle peliajalle jääneet ja sopimuksensa täten purkaneet Valtteri Ojala ja Sami Salmela siirtyvät Kalajoelle.

Valtteri Ojala 19v on Kalajoen omia kasvatteja, joka on käynyt hakemassa kiekko oppeja nyt sekä pohjoisesta että etelästä. Pohjoisen suunnalla tutuksi on tullut Raahe sekä Oulun kaukalot Kärppäpaita päällä. Hämeenlinnan junioreissa Valtteri on kiekkoillut myös muutaman kauden, joten hyvää pohjaa on rakennettu miesten peleihin siirtymistä varten. 

Sami Salmela 22v  on Oulun alueen junioreita. Alkutaival on käyty, kovasta juniorityöstä kuullussa Kiimingin Kiekkopoikien kiekkoakatemiassa. Kärppien ja Haukiputaan Ahmojen lisäksi Sami on pelannut Limingan Kiekossa ennen siirtoa Rovaniemelle RoKi U20 joukkueeseen. Suomi-sarja vauhti on nyt tullut tutuksi Laser HT ja Raahe-Kiekon riveissä. Suomi-sarja otteluita onkin jo takana kolmelta kaudelta 70 kpl  

Mika Siipola - " Todella haastavat pelaajamarkkinat jatkui siirtorajalle asti. Monenlaisia virityksiä oli useaan suuntaan, mutta kaikki kuivui kasaan yksi toisensa jälkeen. Tärkeää oli saada kuitenkin puolustukseen hieman täydennystä, kun nyt on ollut sillä osastolla eniten haastetta. Valtteri Kalajoen omankylän poikana on hyvä saada takaisin kotiin tuomaan paikallisuutta rosteriin. Sami on myös nuori innokas kaveri tulee tarpeeseen. Molemmat on urheilullisia tunnollisia harjoittelijoita jotka tuo varmasti hyvän lisän pakkipäähän." 

Tervetuloa Kalajoelle Valtteri ja Sami !      
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.