Lapua

4 - 2  (1-1, 2-1, 1-0)

Suomi-sarja

Lapualta ei pisteitä herunut!
JHT:n vieraspelaamisen vaikeudet vain jatkuva, tällä kertaa Lapuan Virkiä osoittautui paremmaksi viimeistelijäksi. Ottelussa vautia oli niin kuin Monzassa konsanaan. JHT hallitsi kenttä tapahtumia läpi pelin, luoden erittäin vaarallisia maalipaikkoja. Kehno viimeistely ja Virkiä maalivahdin unelma ilta koitui vierailijan kohtaloksi.
Maalinteon aloitti yllättävästi puolustaja Eetu Onikki joka sivalsi ranteella, Jarno Palolan ja Iiro Hietakankaan syötöstä. JHT puolustuksen huitoessa itsensä jäähylle, Virkiä iskee tasoituksen maalinedestä. Virkiä taktiikka nopeat vastaiskut, tuotti JHT puolustukselle vaikeuksia läpi pelin. Tauko tilanne 1-1, vaikka JHT:lla oli pari kolmekin avointa maalipaikkaa pistää peliä pakettiin heti avauserässä.
Toisessa erässä JHT jatkaa vahvaa pyöritystä mutta Virkiä onnistuu ensin vastaiskussaan kesken JHT painostuksen. Kolmeen yhteen se karkaa JHT puolustuksen suosiollisella avustuksella. Erän loppuun 3-2 kavennuksen iskee Teemu Lappalainen, Jani Nurkkalan syötöstä.
Kolmanteen erään päätuomari ottaa hieman roolia ja tuomistee parit pikkukakkoset kotijoukkueelle. JHT ylivoimakuviot ei tällä kertaa tepsi Lapuan alivoiman murtamiseen. Erän loppuun JHT hakee tasoitusta vielä kuudella-viittävastaan mutta Virkiä iskee ratkaisevan neljännen maalin tyhjään JHT rysään.
Lisäosumia ei enää saada aikaiseksi näin pisteet jää Lapualle. JHT maalissa Santeri Metsänen torjui 29 kertaa, 90,63 prosentin varmuudella.