Viimeinen kotiottelu ennen play off pelejä

Ylemmän loppusarjan viimeinen kotiottelu lauantaina.
JHT pelaa tällä viikolla vain yhden ottelun lauantaina 15.2. Tällöin vastaan asettuu Hollolan HC Giants. Ylempi loppusarja on sujunut Hollolan Jäteillä mollivoittoisesti. Sarjan kärkijoukkueen on takonut taululle melko tylyjä lukemia. Forssa ja Espoo kuritti Jättejä kaksinumeroisin luvuin 11-3 ja 2-10 lukemin. Huntersia vastaan lukemat pysyi siedettävinä kun peli päättyi vain 2-5 tappioon.
JHT.n silti auta paljon henkseleitä paukutella. Alla on kolme tylyä tappiota pahimmille kilpailijoille kotiedusta tai suorasta play off paikasta kun kamppaillaan. Hunters haki pisteet Pirkonsuon Pyhätöstä karaten sarja kolmoseksi kuuden pisteen erolla. Niin ikään Raahe-Kiekko oli tyly vieras vieden pisteet mennessään kurinalaisella pelillä. Nousten viikonlopun toisella voitolla jo kolmen pisteen päähän JHT.sta ja suorasta play off paikasta, vieläpä pelin vähemmän pelanneena. Jyväskylästäkään ei pisteitä herunut ja näin D-Kiekko on neljän pisteen erolla sarja nelosena, kotiedussa kiinni.
JHT-lla jäljellä kolme kovaa kamppailua HC Giants kotona ja FPS, K-Espoo vieraissa. Pisteitä on vielä jaossa yhdeksän kappaletta että kaikki on vielä periaatteessa mahdollista. Toki tässä ei mikään ole enää omissa käsissä. JHT taistelee pisteistä sarjasijoituksesta viimeiseen hikipisaraan saakka.
JHT sisäistä pistepörssiä johtaa oivaan vireeseen päässyt
Jere Erkkilä tehoin 2+2=4, toisena Jere Rantala tehoin 1+2=3
kolmantena Eetu Tervala 1+2=3, neljäntenä Jani Nurkkala tehoin 1+2=3 ja viidentenä Hannes Häkkilä 0+3=3 tehoin.
JHT puolustukseen liittyy vielä viime hetken täydennyksenä Aleksi Pöytäsaari. Aleksi on tuttu mies JHT paidassa jo viime keväältä jolloinka hän myös pelasi ylemmän loppusarjan pelit Kalajoella. Aleksi on Hermes kasvatti jossa on päässyt maistamaan myös Mestis vauhtia. Suomi sarja on tullut tutuksi myös muualla kuin JHT paidassa, mm Muik Hockey, FPS, Raahe-Kiekko. Tämä kausi on mennyt Laser HT riveissä, jossa vastuuta on tullut kiitettävästi. Aleksista saadaan jämäkkä peruspakki loppusarjan peleihin ja play off peleihin.

https://www.eliteprospects.com/pla…/301705/aleksi-poytasaari

Pirkonsuon Pyhättö
Lauantaina 15.2 klo 16.00
JHT vs HC Giants

 
 
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.