Uusi päävalmentaja sopimus allekirjoittettu

UUSI  PÄÄVALMENTAJA SOPIMUS ON ALLEKIRJOITETTU!

Kaudella 2020-21 JHT:n  uutena päävalmentajana aloittaa Jesper Jalonen, 26 v. Riihimäeltä kotoisin oleva Jalonen on nuoresta iästään huolimatta rutinoitunut Suomi sarja valmentaja. Jalonen on toiminut kaksi kautta HC Giantsin pääkäskyttäjänä. Tällä kaudella Suomi sarjan uusin tulokas nousi hienosti Jalosen komennossa jo playoff joukkueeksi.  Hollolan maisemat vaihtuu nyt kuitenkin, kolmen siellä vietetyn vuoden jälkeen Kalajoen hiekkojen uusiin tuuliin. 
JHT ja Jalonen sopivat tulevan kauden lisäksi option kaudelle 2021-22. Optiovuoden sopimus on neuvoteltavissa ensi keväänä. Jalonen tarttuu toimeen välittömästi alkaen kartoittamaan joukkuetta, ja tutustumaan seura rutiineihin. 

Puheenjohtaja Mika Siipola

Tulevan kauden päävalmentaja tilanteen tarkastelu oli poikkeuksellinen tänä keväänä. JHT.n pitkäjänteinen menestyksekäs urheilullinen työ näkyy päävalmentaja paikan suurena kiinnostavuutena. Kalajoelle oli tarjolla puolenkymmentä potentiaalista päävalmentajaa ilman mitään erillisiä hakuprosesseja. Tästä erittäin potentiaalisten kanditaattien joukosta,  keskustelut Jesperin kanssa johtivat aika nopeasti yhteisten päämäärien ja tavotteiden löytymiseen. Jesperistä saamme varmasti nuoren innokkaan eteenpäin pyrkivän valmentajan, jolle urheilijan arki tekeminen on kaiken keskiössä.  Tästä on hienoa alkaa rakentaa uutta kautta, Junkkari jääkiekon juhlavuotta.     

Päävalmentaja Jesper Jalosen mietteet uudesta pestistä.

Ajatukset tulevasta kaudesta?

Ensinnäkin olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta päästä valmentamaan erinomaiseen seuraan, jossa on pitkät perinteet. Innokkaana olen Kalajoelle tulossa kehittämään pelaajia, itseäni ja samalla auttamaan joukkuetta menestymään.

HC Giantsin päävalmentajan paikalta Suomi sarjan kestomenestyjän käskyttäjäksi, mitä otat sieltä mukaan JHT penkin taakse?
 
Viimeiset kolme kautta Hollolassa kasvatti minua valtavasti ihmisenä ja valmentajana. Kyseessä on kuitenkin amatöörisarja, sen takia tässä sarjassa on yksilöiden valmentaminen valtavassa roolissa. Se on sellainen osa-alue, jossa olen kehittynyt paljon edellisten kausien aikana. Yksilölähtöinen valmentaminen onkin yksi niistä asioista, joita koulussa Vierumäellä on todella paljon opiskeltu.

Tulevan kauden Jesper Jalosen JHT? 

Pirkonsuolla tullaan näkemään joukkue, joka pelaa energistä kiekkoa isolla sydämellä ja jättää joka ilta kaiken kaukaloon.

Miten kevät tästä etenee?

Seuran organisaatioon tutustuminen ja taustojen selvittely on jo käynnissä.  Muun valmennus teamin kasaaminen alkaa välittömästi. Joukkueen rakentamisen suhteen tehdään kovasti kevät ja kesä töitä. Ajatuksena on rakentaaa nuori ja motivoitunut joukkue, josta löytyy kuitenkin tarvittava määrä kokemusta. 

Terveiset Kalajoen kiekko Faneille? 

Kalajoki on viimeisen päälle kiekkokaupunki, jossa on pitkät kiekkoperinteet. Kun nämä haastavat ajat yhdessä selätetään niin toivon, että kaikki kannattajat löytävät taas sinne Pirkonsuon Pyhättöön. 

Tehdään hieno kausi, yhdessä!
Pysykää terveenä!
Syksyllä nähdään hallilla!< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

25.09.2020

JHT vs Raahe-Kiekko

25.09.2020

JHT vs Muik Hockey

18.09.2020

Pelaaja uutisia

Tulevat ottelut

02.10.2020 klo 18:30
Suomi-sarja
Laser Ht vs JHT

10.10.2020 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

17.10.2020 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT

18.10.2020 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT

Viimeisimmät ottelut

25.09.2020 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Raahe-Kiekko  2 - 3 VL

19.09.2020 klo 16:00
Suomi-sarja
S-Kiekko vs JHT  4 - 0

18.09.2020 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Muik  4 - 3

12.09.2020 klo 16:00
Harjoitusottelu
JHT vs S-Kiekko  5 - 2