Tuplapeli viikonloppu

JHT viikonlopun ohjelmassa kaksi kovaa paikallispeliä.
Perjantai illan derbyssä kohdataan rakas verivihollinen Raahe-Kiekko. Raahelaiset jatkoi kautta koronatauon jälkeen vakuuttavin ottein. Jyväskylän Riemu kaatui kotona ja Muik Hockey vieraissa tennis lukemin. Ratsumiesten menoa ei hidastanut valmennuksen muutoksen tauon aikana. Joni Hannuksela jäi sivuun päävalmentajan paikalta. Päävalmentajaksi nousi Juha Kärsämä ja hänelle aisapariksi nimitettiin Mikko Valtanen ja Olli-Aleksi Pietilä. Näin Raahelaiset jatkavat kautta paikallisen valmennuksen johdolla. Joukkue on saanut harjoitella terveenä ja on näin täydessä iskussa.  
JHT jatkoi kautta Jyväskylässä D-Kiekon vieraana. Väkevä vierasesitys ei riittänyt voittoon asti. Kahden maali johto suli kuin keväthanget konsanaan. D-Kiekko on JHT.lle paha vastustaja, jälleen kerran se saatii kokea kuinka se tuli väkisin rinnalle ja ohi. JHT kaipaa kuumeisesti lisäpisteitä ettei kotietu valu jälleen etelän joukkueille. Joukkue on saanut reenata suhteellisen terveenä. Hyökkäyksestä poissa pienen kolhun seurauksena Jesse Laasonen. Puolustus sen sijaan koki ison menetyksen kun Alejandro Ramirez joutui jättämään kauden kesken henkilökohtaisten syiden takia. Takalinjoille on näin katseltu vielä viimehetken apuja, mutta tälle viikolle niitä ei ole ainakaan löytynyt.    
Selvänä ennakkosuosikkina Raahelaiset hakevat voittoputkelle jatkoa. JHT.lle haastajan asema sopii kamppailun asetelmaan vallan mainiosti. 
Viikonlopun toisessa kamppailussa JHT kohtaa Muik Hockeyn Pirkonsuon Pyhätössä. Tämä peli on JHT Covid19 Tukipeli, jonka tarjoaa JHT.n tukija yritysten verkosto. Näille yrityksille jälleen suuri kiitos tästä merkittävästä tuesta paikallisella jääkiekolle. Tukipeli liput myynnissä yksityishenkilöille vielä Team Sportia ja Lippu.fi JHT.n ja Muik Hockeyn kohtaamiset ovat olleet varsin kuumia kohtaamisia, joten nähtäväksi jää millaisen trillerin joukkueet tarjoaa lauantai iltaan. Nähdäänkö nro 24 # Pirkonsuon Pyhätössä viiden vuoden tauon jälkeen. Sami Markkanen hakee maagista 1000 pistettä JHT paidassa, joka olisi historiallista koko Suomikiekossa. Näistä asetelmista viikonlopun kamppailuihin. 
Ruutu + mukana menossa. Pirkonsuon Pyhätössä JHT Covid19 Tukipeliä selostamassa, raudanlujalla ammattitaidolla kaksikko Jani Rahkola & Kimmo Tirri.      
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

06.03.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

Viimeisimmät ottelut

28.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT  3 - 7

27.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT  6 - 4

20.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Muik  7 - 3

19.02.2021 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  4 - 5