Kotka

7 - 6 JA  (3-1, 2-2, 1-3)

Suomi-sarja

JHT KAIVOI VERTA NENÄSTÄ JA VOITTOPUTKI KATKESI KOTKASSA
JHT oli joutui tyytymään yhteen pisteeseen lauantai-illan kamppailussa Kotkan Titaaneja vastaan, kun kotijoukkue raapi 7-6 jatkoaikavoiton.
JHT lähti edellisen etelänreissun tapaan ensimmäiseen erään erittäin huonosti ja oli erätauolla mentäessä 3-1 takaa-ajoasemassa. Lepsu kiekollinen pelaaminen kostautui ensimmäisessä erässä, kotijoukkue maalasi kolmesti riiston jälkeisestä tilanteesta.
Toiseen erään JHT tuli uudella ilmeellä ja tasoitti ottelun heti erän puolivälin jälkeen. Tämän jälkeen kuitenkin huonot kiekolliset ratkaisut nostivat taas päätään ja kotijoukkue pääsi peliin mukaan. JHT hölmöili itsensä erän lopulla kahdesti alivoimalle ja Titaanit rokotti kerran onnekkaiden pomppujen päätteeksi sekä kerran reboundista.
Jälleen kahden maalin takaa-ajossa ollut JHT teki taas ryhtiliikkeen, jonka ansioista teki kolme maalia ja otti johtoaseman. Voitto näytti jo lähtevän kalajokisten matkaan, kun Titaanit otti minuutti ennen loppua kaksi minuuttisen estämisestä. Johtoasema saatiin kuitenkin vielä tuhrittua, kun JHT hölmöili kiekon kotijoukkueelle ja tämän jälkeen erittäin kehnon puolustuspelin ansiosta Titaanien pelaaja sai vapaasti laittaa mustaa pussiin maalin edestä.
Jatkoerässä JHT pääsi kokeilemaan minuutin kahden miehen ylivoimaa, mutta tuloksetta. Kuten sanonta menee, "kun et itse tee, niin kaveri tekee" ja kaksi pistettä jäi Kotkaan.