Syyskausi koronan varjossa

JHT 60v juhlakautta korona peikon paineessa on viety määrätietoiseti eteenpäin. Yleisötilaisuus rajoitukset, maskipakko, muut ohjeistukset, suositukset ovat värittäneet syyskauden toimintaa. Yhteistyökumppaneilta ja kannattajilta on saatu ja löytynyt merkittävästi tärkeää tukea. Kevään ja kesän kausikortti kamppanja onnistui mainiosti, mikä loi hyvää pohjaa kauteen valmistautumiseen. 60 v juhlatapahtuma kokonaisuus ja juhlapeli Hermestä vastaan siirtyi juhlavasti JHT/Junkkari jääkiekon muistoihin ja historiankirjoihin. 
Tähän kauteen saatiin myös uudet Vip-aitiot, koko kesän kovan talkoo uurastuksen ansiosta. Aitioiden käyttö lisääntyi hienosti asiakaskunnan löytyessä.  Syyskauden juhlavuoden tapahtuma suunnitelmat eivät toteutuneet korona rajoitusten estäessä niiden toteutuksen. Kevätkaudesta odotetaan parempaa tapahtumien järjestämisen suhteen. Suunnitelmia on jos vain rajoitukset antaa myöden niiden toteuttamisen. Jotain uutta kehitettelyä toiminnan tueksi on tehty mitä pystytty, JHT Pop Up Joulukoju ja JHT Forever Kannattajaseinä joka on jo nyt saanut hienosti yli 80 nimeä. Pirkonsuon Pyhättöön on tällä hetkellä työn alla myös yleisölle lisää viihtyvyyttä, tästä uutisoidaan lisää ensi vuoden puolella. JHT syyskausi on sujunut pelillisesti varsin mallikkaasti, jonka odotetaan tuovan lisää yleisöä Pirkonsuon Pyhätön lehtereille. 

Päävalmentaja Jesper Jalosen mietteitä.
Henkilökohtaisesti olen viihtynyt Kalajoella loistavasti, Ihmiset täällä ovat todella mukavia ja ystävällisiä. Ikinä en ole välittänyt isojen kaupunkien hälinästä niin tämä on kuin tehty minulle, täällä on kaikki mitä tarvitsen. Minulla ei ole tähän astisesta ajasta Kalajoella kuin hyvää sanottavaa. 
Alkukausi oli joukkueelta ajoittain vaikea pelillisesti. Peli oli hyvin ailahtelevaa syys-ja lokakuun. Oli siellä muutama todella hyväkin esitys kärkipään porukoita vastaan, mutta sitten oli myös vaikeampia iltoja. Silti voitettiin 2/3 otteluista siltä jaksolta, löysimme keinoja voittaa pelejä. Loka- ja marraskuun taitteen oltiin kaksi peliä todella huonoja. Tekeminen sakkasi pelillisesti sekä tunnetasolla ja siitä kannan vastuun. Sitten kuitenkin saatiin käännettyä kelkka kahden tuplapeliviikon aikana , vaikka meitä loukkaantumisilla aika kovalla kädellä koeteltiinkin. Löysimme tarvittavaa pelirohkeutta ja itseluottamusta. Pelillisesti tekeminen parani rutkasti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Sääli että nyt lyödään pelit pakettiin tämän joulukuun ja tammikuun alun osalta, juuri kun saatiin lumipallo pyörimään. 
Ensi vuoden puolella lähdetään kehittämään peliä ja yksilöitä. Joukkuehenki ja ilmapiiri on ollut koko kauden erinomainen, siihen ei tarvitse onneksi aikaa käyttää. Voidaan keskittyä ihan vain jäällä tapahtuvaan asiaan yksilö- ja joukkuetasolla. Tämä meidän nuori joukkue on nyt jo kasvanut sekä kypsynyt paljon. Pelottava asia vastustajien näkökulmasta on se, että tulemme kasvamaan ja kypsymaan vielä rutkasti lisää kauden myötä. Kyllä minä näen tällä joukkueella erittäin pitkän kevään. Tällä joukkueella on kaikki mahdollista. 
Hyvää ja Rauhallista Joulua   
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

06.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Hunters vs JHT

07.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Titaanit vs JHT

13.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Hunters

14.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs HCIK

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.