03.02.2024 klo 16:00
Seinäjoki

3 - 6  (1-2, 2-2, 0-2)

Suomi-sarja

Kauden ensimmäinen kolmenpisteen vierasvoitto Seinäjoelta ei riittänyt nostamaan sarjasijoitusta, kun Virkiä vei tärkeät pisteet sunnuntaina. Lauantaina Seinäjoelta lopputulos tennislukemin 3-6 erät 1-2, 2-2 ja 0-2.

Viikonlopun peleihin oli ladattu kovat panokset mikä näkyikin positiivisesti JHT otteissa. Seinäjoella ei kotijoukkueella ollut tällä kertaa voitto saumaa missään vaiheessa, vaikka se rimpuileekin pelissä mukana muutaman ylivoimaosuman turvin. Ensimmäiseen erään viikonlopun tehomiehet Jarno Palola ja Ville Rajala osuvat ylivoimalla. Toiseen erään JHT johtoasemassa kaksiyksi, vaikka paikkoja olisi ollut enempääkin. Iiro Hietakangas laukoo toisen eränalkuun JHT johto osuman, Taneli Lappalaisen ja Timi Liivalahden syötöstä. Toinenkin erä ensimmäisen tapaan on erittäin rikkonainen niin kuin yleensäkin Seinäjoen ottelut ovat. Kahdenmaalin johtoon JHT vie läpiajosta taidokkaan harhautuksen päätteeksi Eetu Apila. Kolmanteen erään enimmät höyryt on jo päästelty ja miehet pysyvät poissa poksista. JHT saa nyt vyöryttää neljällä kentällä mikä tuottaakin heti tulosta. Jarno Palola napauttaa viidennen ja Iivari Miikkulainen osuu loppunumerot tyhjiin. JHT maalilla S-Kiekon roiskeessa Eetu Uotinen torjuu 15+15+11= 41 kertaa.

Päävalmentaja Mirko Friman mitä mietteitä Seinäjoen pelistä? " Hyvin latautunut joukkue tuli meillä peliin tänään. Luistin ja kiekko liikkui mallikkaasti, saatiin vietyä peliä hyökkäyspäähän. Omat paikat käytettiin tehokkaasti ja saatiin vastustaja puolustettua pois vaarallisilta maalipaikoilta. Jänne kesti koko ottelun eikä kolmannessa erässä annettu vastustajalle juurikaan mahdollisuuksia minkäänlaiseen kiriin."