Raahe

3 - 1  (0-0, 0-0, 3-1)

Suomi-sarja

LÄHELLÄ, MUTTA SILTI NIIN KAUKANA
JHT joutui jälleen yllättäen nöyrtymään Raahessa. Kovasta yrityksestä huolimatta kiekko ei pomppinut suotuisasti, vaan pisteet jäi Ratsumiehille lukemin 3-1 erät 0-0, 0-0 ja 3-1
Ottelu oli tasaväkinen koko 60 minuuttia. Molemmilla oli paikkansa avata kuparinen jo kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta kolmanteen erään lähdettiin kuitenkin 0-0 lukemista. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat erinomaisesti, mutta myös tehottomuus maalipaikoissa vaivasi. Kolmannen erän alkuun Raahe-Kiekko rokotti JHT:n merkkausvirheestä ja peli oli 1-0. Vajaa neljä minuuttia ennen loppua kotijoukkueen Aleksi Alamäki rokotti toistamiseen keskialueen flipperikiekon löydettyään. JHT rynnisti loppuun vahvasti ja kavensi ilman maalivahtia ylivoimalla. Tämä jäi laihaksi lohduksi vaikka loppuun luotiin muutama hyvä maalipaikka, joista ottelun olisi voinut tasoittaa. Raahe-Kiekko sai iskettyä vielä loppulukemat tyhjään rysään.
Pisteet:
Arttu Heikkilä 1+0
Jarno Palola 0+1
Mikkel Persson 0+1
Dominik Salama 31 torjuntaa
Huomenna Kalajoella vastaan asettuu sarjakärki Nokian Pyry, tule kannustamaan JHT takaisin voittokantaan