Päävalmentaja uutisia

Jalonen jatkaa JHT peräsimessä ! ????
JHT on yhteisymmärryksessä Jesper Jalosen kanssa, päättänyt käyttää päävalmentajasopimuksessa olleen optiovuoden. Päävalmentajatyön ohessa Jalonen vastaa pelaajakoordinaattorin työtehtävistä.

- Todella hienoa että saatiin Jesperi jatkamaan Kalajoella. Saadaan jatkuvuutta jälleen valmennukseen. Sopimuksen jatkoneuvottelut sujuivat hyvässä hengessä. Kommentoi pj Mika Siipola
Siipola jatkaa:
- Asiat on kaikinpuolin sujunut valmennuksen osalta mallikkaasti kuluneella kaudella. Sopimuksen jatko oli luonnollinen jatkumo kaudelle.
- Haasteellinenhan kausi on myös ollut valmennuksellisesti tietysti. Uskon että Jesperillä on vielä paljon mittaamatonta potentiaalia valmentajana, jonka hän tulee käyttämään Kalajoen kiekkoilun kehittämiseen.
- Tulevan kauden rakennustyö on käynnissä. Valmennustiimi pyritään kasaamaan heti lähiaikoina. Pelaajakartoitus on käynnissä päävalmentajan johdolla.


Jalonen tyytyväinen jatkokauteen.
- Olen todella innoissani siitä, että saan jatkaa JHT:n valmentamista. Päätös omalta osaltani oli todella helppo, koen tämän olevan paras vaihtoehto itselleni tässä vaiheessa uraani. Itsellä on täällä ollut ensimmäisistä sopimusneuvotteluista lähtien sellainen tunne, että minut todella halutaan tänne. Se on mielestäni sellainen tunne, joka kaikilla työntekijöillä pitäisi olla, oli ammatti ja työpaikka mikä tahansa. Tämä luottamus seurajohdolta onkin isoin syy sille miksi koen JHT:n olevan se oikea paikka itselleni kehittyä valmentajana. Kaiken lisäksi kaikki asiat on hoidettu täällä viimeisen päälle, on voinut keskittyä vain olennaiseen.

Kulunutta kautta Jesper pohtii;
- Saatiin luotua erinomainen joukkuehenki, joka on ensisijaisen tärkeää. Olimme myös erinomainen kotijoukkue, hävisimme koko kaudella Pirkonsuolla yhden ottelun rankkareilla ja yhden jatkoajalla. Mielestäni nämä ovat isoimmat asiat, jotka pitää pystyä ottamaan mukaan ensi kaudelle.
- Tulevaan kauteen analyysia, kuluneen kauden arkeamme ja peliämme arvioitaessa, mielestäni siellä on asioita joita pitää pystyä parantamaan ja muuttaamaan. Ja uskon kun saamme arkeamme ja peliämme kehitettyä hyvästä erinomaiseksi ei JHT:lle löydy pysättäjää.

JHT Forever !

 
< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

11.12.2021 klo 17:00
Suomi-sarja
Pyry vs JHT

08.01.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs HC Giants

09.01.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Riemu

14.01.2022 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Muik Hockey

Viimeisimmät ottelut

05.12.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
S-Kiekko vs JHT

04.12.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Haukat

28.11.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Hunters vs JHT  4 - 1

27.11.2021 klo 17:00
Suomi-sarja
Titaanit vs JHT  7 - 6 JA