Pelaaja uutisia

VAHVISTUSTA PUOLUSTUKSEEN?????
JHT on kiinnittänyt riveihinsä loppukauden kattavalla sopimuksella 24-vuotiaan Tatu Pulkkisen. Suonenjokelainen SuKiKan kasvatti on erinomaiset kiekolliset taidot omaava puolustaja, jolta saadaan varmuudella tulitukea hyökkäyspäässä. Pulkkinen on suurimmanosan urastaan pukenut SuKiKan nuttua niskaan junioreissa sekä miesten II-divisioonassa. Kaudella 18-19 Pulkkinen edusti Joensuun Koplaa II-divisioonassa ja kerrytti puolustajalle komeat tehopisteet, 20 ottelussa 10 maalia ja 24 maaliin johtanutta syöttöä. Loistavat otteet alasarjoissa palkittiin ja viime kaudelle hän solmi sopimuksen Joensuun Jokipoikien riveihin. Vyölle kertyi 8 ottelua Mestistä ja lainalla 2 ottelua Suomi-Sarjaa (1+2) Muik Hockeyn riveissä. Loppukaudeksi hän lähti auttamaan vanhaa joukkuettansa Koplaa tavoittelemaan nousua Suomi-Sarjaan, mutta korona pilasi suunnitelmat. Täksi kaudeksi Pulkkinen siirtyi Ranskan kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Toulouse-Blagnacin riveihin, mutta kauden aloituksen ajankohdasta ei Ranskassa vielä ollut tietoa koronan takia. Niinpä suonenjokelainen otti lennon takaisin Suomeen ja suuntaa Kalajoelle?
Pulkkisen kommentti:
"Halusin tulla Kalajoelle, koska joukkue pystyy kilpailemaan sarjan kärkipaikoista ja Ranskassa korona tilanne viivytti kauden alkua. Odotan kaudelta joukkueena menestystä, omat tavoitteet on auttaa joukkuetta voittamaan. Fanit, pysykää terveinä ja toivottavasti nähdään pian hallilla!"
Päävalmentaja Jalosen kommentti:
"Haettiin viimeistä kiinnistystä puolustuskalustoon ja Tatu oli yksi puolustajista, jota kyselin Kalajoelle jo kesällä. Silloin hän sai Ranskasta tarjouksen ja sai mahdollisuuden nähdä maailmaa ja pelata kiekkoa ammatikseen niin oli ymmärrettävää, että tarttui silloin siihen tilaisuuteen. Sarjan alkamisen ajankohta Ranskassa kuitenkin venyi ja Tatu soitti ja kyseli meidän tilannetta. Sovittiin Tatun kanssa asiat nopeasti kuntoon ja pistettiin jätkä koneeseen. Häneltä saadaan paljon kiekollista osaamista puolustuskalustoomme ja erikoistilanne pelaamiseemme. Vaikka hän ei ole tavanomaista pelaajapolkua kulkenutkaan, niin hänellä on potentiaalia edetä urallaan vielä vaikka mihin. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin Tatu nähdään JHT nutussa 30.päivä pelattavassa paikalliskamppailussa Raahe-Kiekkoa vastaan."

 
 
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

06.03.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

Viimeisimmät ottelut

28.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT  3 - 7

27.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT  6 - 4

20.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Muik  7 - 3

19.02.2021 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  4 - 5