Pelaaja uutisia

PUOLUSTUSKALUSTOON KOKOA JA KOVUUTTA????
22-vuotias Englantilaispuolustaja Joshua Tetlow vahvistaa JHT:n peräpäätä. Tetlow on järkälemäinen puolustaja, joka omaa komeat raamit, 198cm ja 103kg. Isokokoinen puolustaja ei kaihda fyysistäpeliä ja onkin tottunut pitämään joukkuekavereiden puolia tarpeen vaatiessa. Hän on myös edustanut Iso-Britannian U20-maajoukkueen paidassa kahdet arvokisat. Tetlow on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo 150 ottelua yhdessä Englannin pääsarjan huippujoukkueista, Nottingham Panthersissä. Jo kaudella 17-18 Tetlow nähtiin Nottingham Panthersin paidassa pelaamassa neljä ottelua Champions Hockey Liigaa. Ja vaikka Englannin pääsarja ei kovin monelle suomalaiselle ole tuttu sarja, niin on kyseessä aivan huipputason jääkiekkoliiga. Tetlow on pelannut Panthersissa mm. suomalaisille tutun puolustajan Dan Spangin ja NHL-konkari Chris Stewartin kanssa.
Tervetuloa Joshua Kalajoelle?
Joshuan kommentti:
"Tulen Kalajoelle, koska joukkue on laadukas ja nuorekas. Uskon, että sovin joukkueeseen erinomaisesti ja pystyn omalla panoksellani auttamaan joukkuetta. Pyrin oppimaan mahdollisimman paljon ja tuomaan joukkueeseen kovaa työmoraalia sekä asennetta. Sitä kautta sitten pyritään voittamaan mahdollisimman paljon pelejä. Kalajoen kaupunki ja JHT:n fanit vaikuttavat mahtavilta, joten en malta odottaa että nähdään."
Päävalmentaja Jalosen kommentti:
"Pitkään ollaan paikkeja haettu ja Suomen markkinat ovat puolustajien suhteen todella kuivat. Käännettiin sitten katseet ulkomailla ja kuultiin, että Josh on kiinnostunut Kalajoelle tulemaan. En pitkään jäänyt miettimään, kun muutaman pelin pojalta katsoin. Hän on pelannut jo kolme vuotta todella kovassa sarjassa, vaikka välillä pienessä roolissa, niin hän on kuitenkin pystynyt huippuammattilaisilta imemään oppia jo pitkään. Me tarvitaan vähän kokoa ja fyysisyyttä meidän puolustukseen. Josh tuo juuri niitä asioita meille, joita me tarvitaan. Hän on ihan hyvin luisteleva "jääkaappipakastin -yhdistelmän" kokoinen jätkä, joka pelaa simppeliä puolustuspeliä ja tarpeen vaatiessa voi vähän vastustajalle maalin edessä ärähtää. Karanteenit ja muut asiat kun saadaan hoidettua niin toivottavasti hänet nähdään jo sarja-avauksessa."
Huomenna 12.9 klo 16.00 tippuu kiekko jäähän, kun JHT pelaa viimeisen harjoitusottelunsa S-Kiekkoa vastaan, nähdään hallilla?

 
 
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

06.03.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

Viimeisimmät ottelut

28.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT  3 - 7

27.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT  6 - 4

20.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Muik  7 - 3

19.02.2021 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  4 - 5