Uusikaarlepyy

3 - 2  (1-1, 2-0, 0-1)

Suomi-sarja

Muik niukasti vahvempi

Komarov areenalla nähtiin varsin vauhdikas mittelö Suomi sarja pisteistä. Tiukan taistelun vie kotijoukkue nimiinsä numeroin 3-2 erät 1-1,2-0 ja 0-1.
ensimmäinen erä oli varsin tasaista vääntöä päästä päähän. JHT avasi maalisarakkeen ylivoimalla ajassa 3.41 Tomi Mäntysen sivaltaessa Jarno Palolan hienon poikittaissyötön verkonperukoille. Toisena syöttäjänä oli Arttu Venäläinen. Kotijoukkue jatkoi vimmattua painetta joka tuotti palkinnon erän yhdeksännellä minuutilla kun puolustaja Tobias Åkerman laukoi pikkumustan vastustamattomasti yläkulmaan.
Toisessa erässä Muik ratkaisi pelin, JHT.n hieman tyytyessä puolustus asetelmaan. Muik paidassa jo kymmenen kauden ajan esiintynyt aina vaarallinen virolaishyökkääjä Artem Gornostajev iski kahdesti.
Kolmannessa erässä JHT sai jälleen hyökkäys kuvioita ja maalipaikkoja luotua. Henkeä nostattavasta kavennus osumasta vastasi raudanlujalla lämärillä Erik Naroma, syöttäjinä Petri Priuska ja vahvan ottelun pelannut Arttu Venäläinen. Tämä kavennus osuma oli kuitenkin laiha lohtu pisteiden jäädessä kotijoukkueelle varsin vahvalla esityksellä. JHT otteissa oli paljon hyvää tappiosta huolimatta.
Pelit jatkuu heti lauantaina klo 16.00 Pirkonsuon Pyhätössä kun vastaan asettuu Kaarina HCIK