Uusikaarlepyy

3 - 5  (0-3, 1-0, 2-2)

Suomi-sarja

JHT taistelee voiton Muik Hockeystä
Muik tulee ensimmäisen erän lujaa päälle mutta ei saa luotua sen vaarallisempia maalipaikkoja. JHT iskee ensi erässä jopa harvinaisen tehokkaasti. Puolustajan paikalta sentteriksi nostettu Tatu Pulkkinen survoo avaus osuman ottelun toisella minuutilla maalinedestä. Oivan esityön maalin tekee Jani Nurkkala ja Oskari Tauriainen. Vielä ennen erän puoltaväliä iskee illan tehekenttä Tommi Klemetin johdolla, syöttäjinä Heikki Klemetti ja Milan Davidek. Kotijoukkueen turhautuminen alkaa näkyä jo erän vanhetessa. Ajassa 14,36 Muikin ulkomaanapu ajaa keskialueella todella törkeästi polvella Juho Takkulan ulos pelistä. 5+20 on enemmän kuin oikeutettu tuomio tästä sikailusta ja ihme on ellei lisä saktioita tule. JHT:n viiden minuutin ylivoima on luvattoman vaisua, vaikka Milan Davidek laukookin laidalta maalin soolon päätteeksi. Erä tauolle tukevassa kolmen maalin johdossa. Toisessa erässä kotijoukkue jatkaa kyseenalaisin ottein ja kuluttaa Komarov Areenan jäähypenkkiä. JHT ei kykene naulaamaan peliä ylivoimalla, vaan Muik tekee alivoimalla erän ainoan. Kolmanteen erään kotijoukkue saa uutta pontta. JHT maalinteko ei onnistu lukuisista paikoista huolimatta ja viisikot on levällään Takkulan puuttuessa. Kolmannessa Muikin verikoirakiekko alkaa tuottaa tulosta ja tunteet käy kuumina. Iiro Ojala painii 2+2 minuuttia maalinedestä ja Teemu Pyykkönen ottaa 2+10 minuuttia laitataklauksesta. Kotiyleisön suureksi riemuksi Muikin yritys palkitaan 2-3 kavennus osumalla. Tämä riemu jää onneksi vain minuutin mittaiseksi. Jani Nurkkala on saanut mailanlavan käyryyden kohdilleen ja sivaltaa täkeän 2-4 osuman. Riku Tohila ja Niko Hämäläinen tekevät esityön. JHT maalipaikkojen tuhlailu pitää ottelun jännityksen yllä loppuun asti. Muik painaa hurmiossa JHT tyytyessä puolustamaan. Loppuun vielä Muikin harvinaisen kuumana käynyt valmennus käyttää viimeiset oljenkorret. Aikalisä, maalivahti pois, JHT puolustus kestää ja Milan Davidek karkaa läpiajoon iskien viidennen osuman tyhjään Muik rysään. Loppulukemat 3-5 Muik onnistuu vielä survomaan maalindestä JHT puolustuksen löysäillessä. Vauhdikkaan, sekavan miekkaillun tiimellyksessä JHT maalilla Ville Viskari torjuu 19 kertaa. Näistä peleistä tavoitteena on aina kolme pistettä ja välttää loukkaantumiset. Tänään onnistuttiin ainakin toisessa. Juho Takkulan vamman vakavuus selvinnee lähipäivinä.