Lisenssi uutisia

Suomi-sarjan lisenssit päätetty kaudelle 2020-2021
Jääkiekkolitto on myöntänyt lisenssin Suomi-sarjaan kaikille neljälletoista joukkueelle, jotka pelasivat viime kaudella sarjassa. Mukaan lukien JHT, joka aloittaa täten jo vidennentoista perättäisen kauden Suomi-sarjassa.
Kiekko-Espoo matkaa Mestikseen, onnittelut sinne sarjanoususta. Forssan Palloseuran nousun kohtalo jää tämän tiedon pohjalta auki. Suomi-sarjan joukkuemäärä on täten vielä kysymysmerkki.
Viime viikot JHT toimistolla on laitettu lisenssihakemuksen velvoitteet kuntoon, rutiinillahan se jo sujuikin. Tulevan kauden rakennustyö on todella hyvässä vauhdissa. Päävalmentaja asian ratkettua ajoissa, on täten ollut helpompi lähteä suuntaamaan katseet muuhun toimintaan. Toimihenkilöiden rekrytointi on käynnissä ja niistä tiedotetaan heti kun saadaan valmista. Kausikorttikamppanja kaipaa vielä varauksia. Nyt vaan kaikki rohkeasti mukaan. Kamppanjan tiimoilta kaikki pääsee seuraamaan uudistuneen JHT.n huippu otteita, todella edulliseen hintaan. Juhlavuoden järjestelyjä valmistellaan kovaa vauhtia ja niistä tiedotetaan kesän päälle lisää.
Pelaajasopimuksia on tällä hetkellä kaksi maalivahtia, kaksi puolustajaa ja neljä hyökkääjää. Tässä ollaan ihan aikataulussa kun pelaajien kartoitus ja rekrytointi on aloitettu näin hyvissä ajoin. Tarkoituksena on rakentaa nuori ja nälkäinen joukkue laadukkaan maalivahti trion ja muutamien kokeneempien pelaajien ympärille. Tämän hetkinen maailman tilanne hieman pitkittää rekrytointiprosessia, mutta olemme kuitenkin jo hyvässä alussa joukkueen rakentamisen suhteen.
Hyvää tästä tulee. JHT Forever ????????
Ilosta Vappua kaikille ????????

 

< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

06.03.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

Viimeisimmät ottelut

28.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT  3 - 7

27.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT  6 - 4

20.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Muik  7 - 3

19.02.2021 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  4 - 5