Lisenssi uutisia

Suomi-sarjan lisenssit päätetty kaudelle 2020-2021
Jääkiekkolitto on myöntänyt lisenssin Suomi-sarjaan kaikille neljälletoista joukkueelle, jotka pelasivat viime kaudella sarjassa. Mukaan lukien JHT, joka aloittaa täten jo vidennentoista perättäisen kauden Suomi-sarjassa.
Kiekko-Espoo matkaa Mestikseen, onnittelut sinne sarjanoususta. Forssan Palloseuran nousun kohtalo jää tämän tiedon pohjalta auki. Suomi-sarjan joukkuemäärä on täten vielä kysymysmerkki.
Viime viikot JHT toimistolla on laitettu lisenssihakemuksen velvoitteet kuntoon, rutiinillahan se jo sujuikin. Tulevan kauden rakennustyö on todella hyvässä vauhdissa. Päävalmentaja asian ratkettua ajoissa, on täten ollut helpompi lähteä suuntaamaan katseet muuhun toimintaan. Toimihenkilöiden rekrytointi on käynnissä ja niistä tiedotetaan heti kun saadaan valmista. Kausikorttikamppanja kaipaa vielä varauksia. Nyt vaan kaikki rohkeasti mukaan. Kamppanjan tiimoilta kaikki pääsee seuraamaan uudistuneen JHT.n huippu otteita, todella edulliseen hintaan. Juhlavuoden järjestelyjä valmistellaan kovaa vauhtia ja niistä tiedotetaan kesän päälle lisää.
Pelaajasopimuksia on tällä hetkellä kaksi maalivahtia, kaksi puolustajaa ja neljä hyökkääjää. Tässä ollaan ihan aikataulussa kun pelaajien kartoitus ja rekrytointi on aloitettu näin hyvissä ajoin. Tarkoituksena on rakentaa nuori ja nälkäinen joukkue laadukkaan maalivahti trion ja muutamien kokeneempien pelaajien ympärille. Tämän hetkinen maailman tilanne hieman pitkittää rekrytointiprosessia, mutta olemme kuitenkin jo hyvässä alussa joukkueen rakentamisen suhteen.
Hyvää tästä tulee. JHT Forever ????????
Ilosta Vappua kaikille ????????

 

< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

05.08.2020

Harjoitusottelut

05.08.2020

Harjoitukset käyntiin

05.08.2020

Pelaaja uutisia

Tulevat ottelut

15.08.2020 klo 16:00
Harjoitusottelu
JHT vs Muik

19.08.2020 klo 19:00
Harjoitusottelu
JHT vs Laser HT

22.08.2020 klo 16:00
Harjoitusottelu
S-Kiekko vs JHT

26.08.2020 klo 18:30
Harjoitusottelu
Hermes vs JHT

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.