Oulunsalo

1 - 9  (0-2, 1-2, 0-5)

Suomi-sarja

JHT JATKAA MURSKAVOITOSTA TOISEEN
JHT oli tänään Oulunsalossa tyly vieras, kun Laser HT joutui nöyrtymään 1-9 lukemin.
Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt JHT aloitti ottelun erittäin nälkäisesti. Seitsemän minuutin pelin jälkeen Miki Jurmu viimeisteli suorahyökkäyksestä avausosuman ja kaksi minuuttia myöhemmin Jake Goldowski maalasi tarkalla rannelaukauksella. Ensimmäisen erän kuva oli se, että JHT hallitsi pelivälinettä ja määräsi ottelun tempoa. Kotijoukkue ei saanut kuin muutaman kaukolaukauksen aikaiseksi.
Toisessa erän JHT aloitti hyvin ja pääsi tulostaululle, kun Milan Davidek petasi Matt Gouldin puolittaiseen läpiajoon, josta jenkkihyökkääjä ei erehtynyt. Kotijoukkue yritti kuitenkin taistella vastaan ja loi muutaman hyvän maalipaikan JHT:n pelatessa huolimattomasti. Laser kavensi JHT:n merkkausvirheestä ajassa 24.25. Kotijoukkue sai pienoista otetta pelistä JHT:n lepsuillessa. JHT käskyttäjä Jesper Jalonen halusi tekemiseen muutosta ja otti 32 minuutin kohdalla aikalisän. Ryhtiliike saatiin ja Milan Davidek laittoi kiekon maaliin komealla lyöntilaukauksella.
Kolmas erä oli JHT:n näytöstä ja varsinkin JHT erikoistilanteiden näytöstä. Kalajokiset maalasivat kolmannessa erässä kerran alivoimalla ja neljästi ylivoimalla. JHT näytti taas kolmannen erän otteillaan, että paremmasta ei ollut epäselvyyttä. Ottelun hahmot olivat 300.ottelunsa JHT:ssa pelannut Jarno Palola ja hattutempun viimeistellyt Milan Davidek.