Kiinnostaako seuratyö ?

KIINNOSTAAKO SEURATYÖ -  TULE MUKAAN TEKEMÄÄN JHT-TULEVAISUUTTA !

Tarjoamme sinulla JHT edustuksessa mahdollisuuden seuratyöhön, jossa pääset vaikuttamaan, tutustumaan uusiin ihmisiin asioihin. Voit jakaa omaa osaamistasi yhteisen hyvän aikaansaamiseksi, saat uuden harrastuksen, pääset vuorovaikutukseen samanhenkisten kanssa, kanavan perinteiden sekä historian ylläpidolle ja kotiseuturakkaudelle.   

Mitä sinä voisit tarjota seuralle? 

Sinun ei tarvitse sitoa käsiäsi ja kaikkea vapaa-aikaasi seuratoimintaa. Seura on kiinnostunut niin pienistä teoista kuin isoista ponnistuksistakin. Voisitko olla apuna erilaistan tapahtumien ideoinnissa ja järjestämisessä? Kiinnostaako hallitustyöskentely? Osaatko tehdä mainoksia, kirjoittaa juttuja tai oletko ylipäänsä kiinnostunut viestinnästä? Onko sinulla jotain muuta osaamista, josta voisi olla seuralle iloa? Kerro rohkeasti! Ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan ja kerro, mikä sinua kiinnostaisi ja miten voisit olla apuna rakentamassa JHT.n tulevaisuutta. 

Etsimme tällä hetkellä monenlaista vahvistusta ottelutapahtumaan ja muihin seuratoimintoihin.  

Toimitsijatehtävät, järjestyksenvalvojia, kuuluttaja, ottelutapahtuman viihdyttäjä / musiikki ja valot, tiedotus ja some, joukkueen huolto tehtävät, myyntitoiminnot mm. mainosmyynti.      

Hyppää nyt JHT-junan kyytiin!  

Ota rohkeasti yhteyttä JHT Edustus pj Mika Siipola 040 582 5573 mikasiipola@hotmail.fi  

 

< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

05.02.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs HC Giants

06.02.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Riemu

11.02.2022 klo 18:30
Suomi-sarja
JHT vs Muik Hockey

12.02.2022 klo 16:00
Suomi-sarja
D-Kiekko vs JHT

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.