19.03.2021, Karhu HT vs. JHT

Karhu HT vs. JHT

19.03.2021 klo 19:00
Pori

4 - 3  (3-1, 1-2, 0-0)


Suomi-sarja pudotupelit


JHT TUHLAILI MAHDOLLISUUTENSA JA KARHUN PINNA PITI - RATKAISU VENYY HUOMISELLE??
JHT ei pystynyt katkaisemaan ottelusarjaa Porissa, joutui Junkkarit hyppäämään bussiin 4-3 tappio niskassa.
JHT sai jälleen lentävän aloituksen otteluun ja Karhu HT joutui turvautumaan aikalisään jo ajassa 1.54. Tämä ei tilannetta muuttanut vaan JHT vyörytti ja Jesse Lyytinen teki ottelun avausmaalin 30 sekuntia myöhemmin. 5 minuutin pelin jälkeen JHT:n ote alkoi herpaantua ja Karhu HT rokotti tylysti JHT lapsuksista ja löysäilystä. Lopulta erätauolla mentiin kotijoukkueen 3-1 johdossa.
Toinen erä alkoi taas pirteästi ja JHT-legenda Sami Markkanen löi rautasella kokemukeella kiekon maaliin maalinedusväännön päätteeksi ajassa 22.50. Kuitenkin vain minuutti siitä Karhu HT kuittasi tilanteen 4-2. JHT hallitsi toista erää ja kavensikin vielä erän loppuun Heikki Klemetin lavasta.
Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä ja molemmilla oli paikkansa, mutta tolppalaukauksia lähemmäs ei JHT tasoitusta päässyt.
Päävalmentaja Jalosen kommentti:
"Tänään pelattiin kovan vaatimustason ottelu, emme olleet ihan siihen valmiita. Minä kanna siitä vastuun, että en saanut jokaista yksilöä tänään esittämään parastaan. Huomenna tarvitsemme jokaisen pelaajan parhaimmillaan. Jos tänään ei pomput maalintekotilanteissa ollut meidän puolella niin kun huomenna jaksamme samanlailla painaa hommia niin rupee kiekot pomppimaan tolpista sisäänkin. Tänään meillä oli avaimet käsissä koko ottelun, huomenna pitää enään vaan kääntää avaimia lukkopesässä."
Huomenna ottelu Ruutu+ -palvelussa klo 16.00?
JHT Forever ?

< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.