Kalajokisille pelaajille sopimuksia!

Kalajokisille pelaajille sopimuksia

Junkkarit Hockey Team on tehnyt monivuotiset pelaajasopimukset neljän oman kasvatin kanssa. Seuran U20 joukkueesta edustuksen rinkiin nousevat hyökkääjät Jaakko Mustonen ja Matias Rahkola sekä puolustajat Tuukka Heikkilä ja Nuutti Ylitalo.

Jaakko Mustonen 18v on kuulunut ikäluokkansa runkopelaajiin jo vuosien ajan. Viimekausi U20 joukkueessa sujui varsin mallikkaasti tältä vauhdikkaalta hyökkääjältä. Jaakko pääsi kokeilemaan edustusjoukkueen vauhtia harjoituksissa ja pelaten yhden pelinkin jo Suomi sarjaa.                                                                                                                                                    Millä mielin nyt uuteen kauteen? - Odotan innolla tulevaa kautta ja mahdollisuutta pelata edustusjoukkueen mukana.

Matias Rahkola 18v pelasi myös vahvan kauden JHT U20 joukkueen hyökkäyksessä. Taitava nuorimies on Kalajoella ikäluokkansa kärkeä ja on päässyt haistelemaan edustusjoukkueen vauhtia niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Mitä mietteitä tulevasta kaudesta? - Odotan innolla ensi kautta ja tulevaa mahdollisuutta, sekä menestystä edustusjoukkueessa.

Tuukka Heikkilä 18v pelasi vahvan kauden U20 joukkueen takalinjoilla. Tuukka haki loppukaudesta tuntumaa miesten peleihin Ylivieskasta Populan III-divisioona joukkueesta. Tuntemukset edustussopimuksesta? -  Mukava päästä edustusjoukkueen mukaan ja odotan innolla mitä tuleva kausi tuo tullessaan.

Nuutti Ylitalo 18v kertoilee myös että on?  - Kiva päästä taas vuoden tai melkein puolentoista vuoden tauon jälkeen taas tositoimiin Kalajoelle!

Nuutti pelasi edustuksen mukana edellisellä kaudella mutta loukkaantuminen päätti kauden ja uran siinä vaiheessa. Lopettamispäätöksen pyörtämisen jälkeen viimekausi sujui Ylivieskan Jääkarhujen II-divisioona joukkueessa. YJK takalinjoilla syntyi 21 peliin tehot 6+7=13 Nyt uudella innolla edustukseen mukaan rakentamaan pelimiestä.   

Mika Siipola – Nyt näyttää siltä, että joukkueessa tulee olemaan laaja nuori pelaajarinki niin paljon on nuoria pelaajia tarjolla. Kalajoella on tehty pitkäjänteistä juniorityötä, josta riittää omiksi ja vähä muidenkin tarpeisiin hyviä nuoria pelaajia. JHT edustus tarjoaa mahdollisuutta motivoituneille eteenpäin pyrkiville nuorille oivan kasvualustan. Nyt kiinnitetyt nuoret pelaajat on suunnitellussa monivuotisessa kehitysputkessa kohti isompaa roolia joko edustuksessa tai jossain muualla. Maltilla ja pitkäjänteisellä määrätietoisella työllä rakennetaan tulevaisuutta. 

JHT Forever!  
< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

29.06.2024

Pelaajauutisia

17.06.2024

Jatkosopimus

17.06.2024

Harjoitusottelut!

Tulevat ottelut

10.08.2024 klo 16:00
Harjoitusottelu
Urho vs JHT

16.08.2024 klo 19:00
Harjoitusottelu
JHT vs Urho

17.08.2024 klo 16:00
Harjoitusottelu
S-Kiekko vs JHT

17.08.2024 klo 16:00
Harjoitusottelu
S-Kiekko vs JHT

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.