Jukkola ja Seppä sopimuksiin

JUKKOLA JATKOSOPIMUKSEEN JA SEPPÄ PALAA KALAJOELLE ?????
Kalle Jukkola laittoi nimen jatkosopimukseen, niinpä tämä 19-vuotias Nivalasta lähtöisin oleva maalivahtilupaus tulee olemaan tulevalla kaudella entistä isommassa roolissa JHT:n maalivahtiosastolla. Kuluneella kaudella Jukkola jäi lopulta JHT:n kolmosvahdiksi ja haki kauden aikana pelejä Hermeksen A-nuorista sekä yhteistyöseura TeKin paidasta II-divisioonasta.
Riku Seppä puolestaan on uusi kasvo JHT:n edustusjoukkueessa, vaikka JHT-kasvatti onkin. 21-vuotias kookas keskushyökkääjä on nimittäin viettänyt viimeisestä kuudesta kaudesta viisi Hermeksen juniorijoukkueissa. Kaudella 15-16 Seppä edusti Sportin B2- ja B-juniorijoukkueita. Viimeiset neljä kautta on mennyt Hermeksen A-nuorissa. Onhan Seppä päässyt haistelemaan jo hieman Mestis vauhtiakin Hermeksen paidassa. Kaudella 19-20 vyölle kertyi yksi ottelu ja kuluneella kaudella kaksi ottelua, näissä kolmessa ottelussa kertyi komeat kolme (0+3) tehopistettäkin.
Päävalmentaja Jalosen kommentti:
"Kallesta saadaan lahjakas maalivahti, joka on erittäin tunnollinen harjoittelija jolla on kova palo kehittyä. Lähdemme ensi kauteen kahdella maalivahdilla ja hän on näistä toinen. Riku puolestaan tuo meille kokoa ja vaihtoehtoja sentteriosastolle, joka oli kuluneella kaudella liian kapea. Hän on tervepäinen jätkä, jolla on myös halu kehittyä kiekkoilijana. Isoja ulottuvia keskushyökkääjä ei ole ikinä liikaa, hänestä saadaan varmasti koulittua meille erinomainen pelaaja. Tärkein asia kuitenkin on se, että saamme nuoria paikallisia pelaajia joukkueeseemme. Tämä toimii hyvänä merkkinä nuorille junioreille, että polku edustukseen on auki. Ja tämä on varteenotettava urapolku, nyt kun näitä nuoria viedään meiltä isompiin ympyröihin."
JHT Forever ?
Kuva Hannu Tilus

 
 
< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.