Joukkueen rakennus käyntiin !

Tulevalle kauden ensimmäiset pelaajasopimukset julki.

JHT avaa kauden 2024-25 joukkueen rakennustyön julkaisemalla kahdeksan sopimusta, joista viisi on jo vanhoja tuttuja ja kolme uutta miestä. Yksi maalivahtisopimus, neljä puolustajaa ja kolme hyökkääjää on kiinnitettynä tulevalle kaudelle.

Maalinsuulle uutena miehenä saapuu Fredrik Vaahtera 20v Raaseporista. Varsin isokokoinen nuorimies on pääkaupunkiseudun kasvatteja, joka on kerennyt kiertää ja nähdä eri seuroja melkoisesti. Suomessa kiekko oppia ja torjuntavastuuta on haettu Espoosta (Blues), Tampereelta (Koovee), Kajaanista (Hokki), Nokialta (Pyry) ja nyt viimekausi kului Amerikan mantereella EHL liigassa.

Puolustukseen tärkeitä palasia saatiin, kun jatkopahviin nimen laittoivat Eetu Onikki, Valtteri Ojala ja Leevi Viljanen sekä uutena miehenä Niko Vehkaperä.

Eetu Onikki 22v aloittaa näin sitten Kalajoella jo kolmannen kautensa. Ylöjärven kasvatti on Tampereella pelattujen juniorivuosien jälkeen kotiutunut hyvin Kalajoelle. Suomi-sarja runkosarjapelejä on kertynyt 59 kpl (1+6) ja pudotuspelejä on kertynyt jo 20 kpl (0+1). Todellinen joukkuepelaaja puolustaa jämäkästi ja uhrautuvasti.  

Kalajoen oma kasvatti Valtteri Ojala 19v jatkaa JHT paidassa. Viime keväänä vähälle peliajalle Raahessa jäänyt nuorimies siirtyi juuri siirtorajalla takaisin kasvattaja seuraan. Puolustaja on käynyt katsomassa Kärppien ja HPK organisaatioiden juniorityötä, joten pohjat on hyvällä mallilla. Keväällä JHT:ssa pelaamissaan otteluissa otteet olivatkin lupaavia.    

Leevi Viljanen 22v jatkaa myös JHT paidassa. Jyväskylän JYPin kasvatin tie toi Iisalmen IPK:n kautta Kalajoelle viime kaudeksi. IPK:ssa Mestis vauhtiakin maistellut sähäkkä puolustaja pelasi nyt menneellä kaudella JHT paidassa  31 peliä tehoin 0+6 Tulevalle kaudelle on lupa odottaa parempaa.  

Uutena pelaajana puolustukseen liittyy Niko Vehkaperä 21v Liminka. Hyvät raamit omaava (194cm/93kg) rightin pakki on pelannut viimevuodet Rovaniemellä RoKi U20 joukkueessa. Oulun seudulla juniorivuosina Kärppien lisäksi Niko on pelannut mm. Laser HT riveissä Suomi-sarjaa jo 24 peliä, joten sarja on jo tuttu.  

Hyökkääjistä on nyt jatkosopimuksen tehneet Niko Lång ja Waltteri Salo. Uutena miehenä pelipaikkaa hakemaan saapuu Sebastian Krunniniva.

Iisalmen IPK kasvatti Niko Lång 22v ei vielä ensimmäisellä Suomi-sarja kaudella ihan sellaisia tehoja (7+3) lyönyt mitä edellisellä kaudella U20 Mestis sarjassa (25+21). Potentiaalia on, joten vain päättäväisyyttä ja röyhkeyttä lisää maalipaikkoihin niin alkaa verkko heilua.

Waltteri Salo 22v jatkaa myös Kalajoella. Jyväskylästä lähtöisin oleva pelimies, tuli myös Kalajoelle Iisalmesta. IPK U20 joukkueessa mukavia tehoja (18+28) paukuttanut liukas laituri ei vielä viime kaudella päässyt kunnolla vauhtiin. JHT paidassa syntyi tehot 3+3, joten ensimmäinen kausi meni totutellessa Suomi-sarjaan. Kalajoelle kotiutunut laituri tulee olemaan tärkeä mies joukkueessa tulevalla kaudella.

Uutena kasvona joukkueeseen liittyy Sebastian Krunniniva 20v Haaparanta. Sebastian on Tornion kasvatteja, joka on pelannut Itavallan ja Ruotsin juniorisarjoja. Viimekausi Itavallan U20 sarjaa Nordic Hockey Academy U20 joukkueessa kertyi 26 peliä tehoin 4+5  

Mika Siipola – ”Joukkueen rakennus on hyvällä alulla heti näin keväällä. Nyt saatiin hieman päätä auki sopimusrintamalla näillä julkistuksilla, niin tästä on hyvä jatkaa. Vaikuttaa hyvältä, kun on paljon  kyselijöitä ja tarjontaa tänne päin. Viimekauden joukkueesta olisi toiveissa vielä saada useampi jatkaja, niin saataisiin hieman pysyvyyttä joukkueeseen. Tässä kartoitetaan pelaajia ja yritetään saada valmentaja kiinnitettyä, jonka jälkeen on vielä helpompi rakentaa joukkuetta lopulliseen muottiin. Pysykäähän kuulolla ja seuratkaa uutisointia. Viikonloppuna kerätään romua ja myydään tavaraa jäähallin pihalla. Pistäydy paikalla makkaralla tai kahvilla ja jututtamassa JHT pelaajia, kuulemassa viimeiset uutiset. Kausikortit myös myynnissä kampanjahintaan.”  

JHT Forever! 

< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

29.06.2024

Pelaajauutisia

17.06.2024

Jatkosopimus

17.06.2024

Harjoitusottelut!

Tulevat ottelut

10.08.2024 klo 16:00
Harjoitusottelu
Urho vs JHT

16.08.2024 klo 19:00
Harjoitusottelu
JHT vs Urho

17.08.2024 klo 16:00
Harjoitusottelu
S-Kiekko vs JHT

17.08.2024 klo 16:00
Harjoitusottelu
S-Kiekko vs JHT

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.