Kalajoki

2 - 6  (0-2, 1-2, 1-2)

Suomi-sarja

JHT otteet kohmeessa
Lapuan Virkiä aiheutti Junkkareille jo kolmannen perättäisen tappion. Loppulukemat 2-6 erät 0-2, 1-2 ja 1-2
Uusi vuosi ei tuonut piristystä otteisiin, kun Pirkonsuolla vieraillut Virkiä korjasi täydet pisteet onnistuneella erikoistilanne pelaamisella. Ensimmäinen erä toki tarjosi kotijoukkueelle enemmän tekopaikkoja mutta vierailija käytti omansa tehokkaammin. Erätauolla haettiin uutta nousua kahdenmaalin taka-ajoon. Toisen erän alku tarjoaakin sitten ottelun ratkaisun. Ensimmäisellä minuutilla JHT saa ensin kaivatun avausosuman, kun Konsta Jääskeläinen laukoo viivan jälkeen napakasti ylänurkkaan. Syöttäjinä osumassa toimivat Iiro Hietakangas ja Timi Liivalahti. Tämän jälkeen JHT saa oivan mahdollisuuden ylivoiman aikana yrittää tasoitusta. Toisin kuitenkin käy, kun Virkiä yllättää kahdesti alivoimalla. Kahteen todella harvinaiseen alivoimamaaliin 24 sekunnin välein kulminoituu kyllä koko joukkueen tekeminen.
Kolmannessa erässä Virkiä puolustaa uhrautuvasti JHT:n pois tekopaikoilta. Vielä kun ylivoimapelaamisen mallia näyttävät Virkiän kokeneet sarjajyrät, laukoen kiekon viidennen kerran JHT verkkoon vain yhdeksässä sekunnissa. Kotiyleisön harmiksi tätä ennen tehty kavennusmaali jää tuomaristolta huomaamatta on peli viimeistää paketissa 1-5 lukemin. Toinen osuma syntyy sitten neljä minuuttia ennen loppua, mutta se on laihalohtu. Ville Kivimäki ja Patrik Kemppainen syöttävät Iivari Miikkulaisen laidalta laukomaan kavennus osuman. Loppuun vielä kova pyöritys ja yritys mutta Virkiä kestää ja iskee tyhjään maaliin loppunumerot 2-6. JHT maalilla Santeri Metsänen torjui 22 kertaa ja Virkiän maalilla Severi Isokangas venyi kiekon eteen 55 kertaa. JHT pelit jatkuvat ensiviikonloppuna kahdella koti ottelulla Seinäjoen S-Kiekkoa ja Porvoon Huntersia vastaan.