Kalajoki

6 - 0  (0-0, 2-0, 4-0)

Suomi-sarja

KARI TAPION SANOIN, "JUNA KULKEE VAAN"
JHT jatkaa voitosta voittoon, ottelu Kotkan Titaaneja vastaan päättyi lopulta selkeään 6-0 kotivoittoon.
Ottelun alku oli JHT:lta huono, pitkään aikaan ei olla nähty niin vaisua aloitusta kotijoukkueelta. Tunnetta ottelussa kuitenkin oli alusta asti, ensimmäisen erän puolivälin jälkeen JHT puolustuksen kivijalka Niklas Murto otti miehekkäät nyrkkihippaset Titaanien Valtteri Tammisen kanssa. Erä taputeltiin 0-0 tasatilanteessa.
Toisen erän alkuun JHT jatkoi laiskaa tekemistään ja vierailijat pääsivät muutaman kerran erittäin vaarallisiin maalipaikkoihin, mutta Dominik Salama otti kumia kiinni tyynen rauhallisesti. Kuuden minuutin kohdalla tuulennopea laitahyökkääjä Matt Gould voitti luistelukisan ja Jesse Laasonen viimeisteli komean avausmaalin. Tämän jälkeen JHT otti hallinnan pelistä ja sai kiekon lopulta maaliverkkoon erän loppupuolella Riku Helinin komealla rannelaukauksella.
Kolmas erä oli isänniltä tylyä tekemistä. Vieraiden Jakob Brandner oli vaikea ohitettava maalinsuulla, mutta erän puolivälissä JHT naulasi 30 sekunnin sisään kahdesti, Jarno Palolan ja Aleksi Määtän lavasta. Viisi minuutia ennen loppu JHT naulasi taas kahdesti 30 sekunnin sisään, tällä kertaa Jake Goldowskin ja illan toisen osuman viimeistelleen Jarno Palolan lavasta.