Kalajoki

6 - 1  (3-1, 1-0, 2-0)

Suomi-sarja

Titaaneilla ei mahdollisuutta
JHT esitti Pirkonsuon Pyhätössä ehkä kauden ehjimmän 60 minuuttia ja takoi taululle tylyt 6-1 numerot alun tunnustelun jälkeen. Ensimmäisen erän puoliväliin saakka mentiin vauhdilla päästä päähän. Titaani jäähy avaa maalihanat. Ajassa 10.18 Heikki Klemetti laukoo Tommi Klemetin ja Tuomas Ahtosen syötöstä avaus osuman. Samalla minuutilla suoraa aloituksesta Tatu Pulkkinen tekee ottelun voittomaalin. 2-0 osuman syöttäjinä Jesse Lyytinen ja Oskari Tauriainen. JHT lisää johdon jo 3 maaliin Veikka Kärjän onnistuessa Arttu Paakin ja Jani Nurkkalan esityön jälkeen. Erän lopulla kesken rajun JHT painostuksen Titaani hyökkääjä karkaa ja lurittaa Viskarin puikoista vieraiden ainokaisen. Harmittava kosmeettinen virhe, muutoin moitteettomasti esiintyneelle JHT puolustukselle. Toisen erän alkuun ottelun parhaana palkittu Jesse Lyytinen laukoo JHT johdoksi 4-1. Kapteeni Jere Espo ja Jani Nurkkala toimivat osuman syöttäjinä. Loppu erä on tarkkaa pelaamista, jossa molemmille tuomitaan muutama pikku kakkonen. Lisä osumia ei erässä nähdä
Kolmas erä JHT puolustaa viisaasti ja iskee vielä pari osumaa lisää. Maalintekijöinä Teemu Pyykkönen ja Veikka Kärjä, syöttöpisteet Joshua Tetlow, Heikki Klemetti, Jani Nurkkala. JHT maalilla Ville Viskari saa juhlia jälleen voittoa 36 torjunnan jälkeen.
JHT nousee sarjataulukossa kolmanneksi 14 pelatun ottelun jälkeen. Pisteitä on kertynyt 30, saman verran kuin taulukossa toisena pistekeskiarvon turvin olevalla Kaarinan HCIK:lla. Tähän asiaan saadaan oiva korjaus mahdollisuus ensi lauantaina. Pirkonsuon Pyhättöön vieraaksi saapuu juurikin Kaarinalais ryhmä.