13.01.2024 klo 16:00
Kalajoki

6 - 7  (2-3, 1-1, 3-3)

Suomi-sarja

Lauantain varsin kuumassa ja jäähyrikkaassa kamppailussa vierailija Seinäjoen S-Kiekko aiheutti JHT:lle jo neljännen perättäisen tappion. Tällaista ei ole koettu miesmuistiin intohimoisessa kiekkokaupungissa mikä aiheuttaa jo kovastikin puhetta turuilla ja toreilla. Numerot varsin niukasti S-Kiekolle 6-7, erät 2-3, 1-1 ja 3-3.

Ottelua alkaa jälleen JHT kannalta molli voittoisasti, kun vierailija karkaa puolustusalueen virheiden seurauksena helpohkosti ensin 0-2 ja sitten 1-3 johtoon. JHT onnistuu kaventamaan tilannetta ensimmäisessä erässä Iisalmen poikien onnistuessa maalinteossa. Niko Lång nousee vastustamattomasti keskelle ja laukoo mallikkaasti ylänurkkaan. Avausosumaa pohjustavat Jani Nurkkala ja Jere Vähäsalo. Waltteri Salo ohjaa vielä Iiro Ojalan viiva kudin sisään, niin tauolle mennään vieraiden maalin johto asemassa.

Ensimmäisen erän lopulla alkanut jäähyily jatkuu toisessa erässä ja molemmat joukkueet pääsevät kokeilemaan ylivoimaa. JHT jättää hyödyntämättä toisen erän etsikkoaikansa, mutta S-Kiekko karkaa kahden maalin johtoon. Läpi pelin hyvällä ilmeellä pelannut Patrik Kemppainen lyö ensin kavennus osuman norjan avun Jonatan Wikin syötöstä ja sitten vielä tasoittaa soolollaan tilanteen kolmannen erän alkuun. Tämän jälkeen tarjolla on vielä miesylivoimaa mutta S-Kiekko karkaa jopa alivoimalla JHT puolustukselta. Omanpään peli on aivan kateissa ja JHT maalilla vietetään varsinaisia avoimien ovien päiviä. Seinäjoen hyökkääjät nauttivat tilanteesta hyödyntäen surutta maalipaikkansa karaten jälleen kahden maalin johtoon. Kissa hiiri -leikki jatkuu erän loppuun, kun viimein Iivari Miikkulainen osuu ylivoimalla Jarno Palolan ja Iiro Hietakankaan syötöstä. S-Kiekko vastaa tähän laukomalla 5-7 taululle ja loppulukemat viimeistelee Jani Nurkkala Niko Långin syötöstä.

JHT maalilla Santeri Metsäsellä oli varsin vaikea iltapuhde. Torjuntoja kertyi 22 kappaletta (9+2+8), kun vastustajan maalivahti Riku Sirviö joutui venymään kiekon eteen 52 kertaa (19+13+20) Sunnuntai Hunters kamppailuun jäi paljon kotiläksyjä joukkueelle