Kalajoki

2 - 3  (1-1, 1-0, 0-2)

Suomi-sarja

Pakkopulla ei maistunut!

JHT sunnuntai ehtoo kääntyi yllätys tappioksi S-kiekolle numeroin 2-3 erät 1-1, 1-0 ja 0-2. Perjantain makoisa Raahe voitto oli karua historiaa vain kun S-Kiekko taisteli ansiokkaan voiton Kalajoelta. Pirkonsuon Pyhätön kolme vuotta kestänyt kotitaika mureni yllättävällä tavalla. JHT hallitsi ottelun ensierää mieleinmäärin mutta maalinteko tuotti yllättävää tuskaa. Lukuisista hyvistä paikoista huolimatta vasta ajassa 15.44 Santeri Salminen iski avausosuman, syöttäjinä Tatu Pulkkinen ja Teemu Lappalainen. S-Kiekon vaarallinen ykkösnyrkki pääsi kuittaamaan osuman varsin helposti viis kolme ylivoimalla. Taukotilanne 1-1 mairittelee kyllä vastustajaa nii yhtäpäätä se pelattiin. Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä oli JHT Korpela 2 ja S-Kiekko Sirviö 16 kpl.
Toisen erän alkuun ykkösen laidalla viilettänyt Ville Kivimäki huudatti kotiyleisöä laukomalla jo vapauttavaksi osumaksi ennakoidun johtomaalin. Syöttäjinä Niko Himmanen ja Jarno Palola joka näin venytti pisteputkeaan jo neljääntoista ottelun mittaiseksi. Tämän erän teemana oli lukuisat jäähyt jotka sotkivat JHT peluutusta, mutta toisaalta tarjosivat ottelun ratkaisun avaimet kotijoukkueelle kultavadilla.
Kolmanteenerään JHT:n 2-1 johtoasemasta, jonka uumoiltiin kyllä kantavan voittoon mutta toisin kävi. S-Kiekon ylivoimapeli tuotti tulosta erän puolivälin jälkeen ja näin JHT oli yllättävässä ahdingossa. Kun vielä ajassa 59.43 S-Kiekko lyö kolmannen osuman hieman onnekkaasti tai taidokkaasti. Purkukiekko löytää hyökkäyssinisellä kärkkyneen laiturin, joka pääsee näin nokikkain JHT vahti Korpelan kanssa, eikä erehdy ylänurkka sivalluksessaan.

JHT pelit jatkuvat ensiviikolla perjantaina Lapualla ja lauantaina kotona vastaan luistelee sarjanousija Leki Lempäälästä.