1 - 7  (0-1, 1-3, 0-3)

Go On Turnaus

HARJOITUSKAUDEN ENSIMMÄINEN TAISTO ON TAUONNUT JA LOPULTA PAREMPI VOITTI?
Go On -turnauksen avausottelu päättyy RoKin 1-7 voittoon.
Ensimmäinen erä meni RoKin hallinnassa, mutta JHT puolusti sinnikkäästi ja tauolle mentiin 0-1 tilanteessa.
Toinen erä alkoi RoKin hallinnassa ja karkasi 0-2 karkumatkalle, mutta Kalle Jukkolan torjunnat piti JHT:n pelissä mukana. Erän puolivälissä JHT sai pelistään kiinni ja piristi peliään huomattavasti. JHT loi muutaman vaarallisen maalipaikan ja kavensikin tilanteeksi 1-2. Erän lopussa tapahtuneet omanpään virheet kostautuivat ja erätauolle mentiin 1-4 lukemissa. Kolmanteen erään tullessa JHT oli jättänyt työhaalarit pukukoppiin ja verkko heilui kolmesti ensimmäisen viiden minuutin aikana. Valmentaja Jalonen herätti joukkuettaan aikalisällä ja ryhmä vastasi huutoon. Viimeinen 15 minuuttia oli JHT:lta erinomaista peliä, mutta ei saanut kavennusosumaa aikaseksi paikoista huolimatta.
Tuloksesta huolimatta, ottelusta voidaan ottaa mukaan paljon positiivista. Ja varsinkin kolmannen erän loppu antaa hyvä lähtökohdat sunnuntain otteluun Joensuun Kiekko-Poikia vastaan.