Kalajoki

4 - 1  (0-1, 3-0, 1-0)

Suomi-sarja

JHT VOITTAA!
Olipa huippu kiekkopeli. Nokian Pyry kaatuu hienon taistelun jälkeen selvin 4-1 lukemin erät 0-1, 3-0, 1-0. Pyry tuli peliin vauhdilla ja siirtyikin johtoon ylivoimalla. Maalintekijänä kukapa muukaan kuin Ville Lehtonen. Toiseen erään kotijoukkue sai uuden vaihteen päälle. Vauhdikas hyökkäyspeli tuotti tulosta. Maalintekijöinä Jarno Palola, Eetu Tervala ja Martin Krasnican. Kolmanteen erään turvallisen tuntuisessa 3-1 johdossa. Jere Manninen punnersi vielä erän alkuun oikean tahto maalin 4-1, niin Pyryn eväät alkoi olla syöty. JHT maalissa vielä Ville Ruokonen tylsytti vierailijoiden hyökkäys intoa huippu torjunnoilla. JHT tehomiehet tänään
Jere Manninen 1+1, Jarno Palola 1+1, Eetu Tervala 1+1
Jere Rantala 0+2, Martin Krasnican 1+0, Jani Nurkkala 0+1
Jere Erkkilä 0+1, Jere Espo 0+1
Pistepörssin kärkimiehet Jarno Palola 23+34=57 ja Jere Rantala 11+40=51 vankistivat asemiaan voitto taistelussa. Kolmantena olevalla Karhu HT Jesse Huhtala 27+29=47 on vielä huominen peli mahdollista kammeta JHT parivaljakkoa pois kärkipaikaoilta.
JHT runkosarja sijoitus tällä helkellä neljäs 57 pisteellä. Ainoa uhkaaja jatkosarjan kotietuun on D-Kiekko, joka kohtaa päätös kierroksella S-Kiekon.