Kalajoki

4 - 2  (0-0, 2-2, 2-0)

Suomi-sarja

VOITTOO !!

Muik Hockey kaatuu back to back viikonlopun ensimmäisessä ottelussa lukemin 4-2 erät 0-0, 2-2 ja 2-0.

Illan ottelussa joukkueen pitivät erittäin hyvää vauhtia yllä. Illan Tuomari linjaa sai kyllä ihmetellä jälleen, joka oli kyllä erittäinkin salliva. Muikin pelaajat esittivät sikamaisia otteita, jotka illan päätuomari päästi läpi sormien suurelta osin. Tasatahtia edennyt ottelua ratkesi JHT voitoksi vasta kolmannessa erässä. Voittomaaliksi jääneen kolmannen osuman laukoi Tatu Pulkkinnen ylivoimalla, kun Muik pakki Tobias Åkerman istui 2+10 minuutin jäähyä päähänkohdistuneesta taklauksesta.

JHT maalintekijät tänään
Jani Nurkkala - Jarno Palola, Iiro Hietakangas
Tatu Pulkkinen - Ville Kivimäki
Tatu Pulkkinen - Niko Himmanen
Niko Himmanen

Santeri Metsänen (kuvassa) palkittiin ottelu parhaana. Hän koppasi 36 torjuntaa, torjuntaprosentin ollessa 94,74

JHT - Muik Hockey siis heti uusinta huomenna Komarov areenalla.