Kalajoki

4 - 0  (1-0, 1-0, 2-0)

Suomi-sarja

JHT sarjakärkeen

JHT ei tänään hienouksia tarjoillut, vaan ankaran puolustustaistelu toi voiton LeKistä. Maalivahti Elias Korpelan nollapelin siivittämänä koko joukkueen uhrautuva viisikko pelaaminen oli voiton avain.

Vierailija piti pelissä yllä varsin kovaa tempoa jonka kanssa JHT:lla oli tekeminen ainakin ensimmäisessä erässä. Kotijoukkue avasi kuitenkin maalihanat pelin seitsemännellä minuutilla, kun puolustaja Daniel Haverisen viivakuti yllätti LeKi maalivahti Valtteri Kyllisen. Syötön tarjoili Teemu Lappalainen, näin erätauolle lukemissä 1-0.

Toiseen erään JHT sai myös hieman paremmin luistinta liikkeelle ja saikin luotua tekopaikkoja. Pelin puolivälin jälkeen ajassa 31.51 pörssikärki Jarno Palola karkaa läpiajoon eikä erehdy. Taukojohto näin 2-0.

Kolmannessa erässä vierailija jatkaa rumputulta Korpelan maalille mutta tuloksetta. JHT iskee vielä tyhjään maaliin kahdesti Niko Himmasen ja maalipörssin kärkimiehen Jani Nurkkalan toimesta. Syöttäjinä Tatu Pulkkinen, Iiro Hietakangas, Eelis Räihä ja Eetu Onikki.

JHT parhaana palkittiin huiman nollapelin pellanut Elias Korpela.