25.09.2021 klo 16:00
Kalajoki

7 - 2  (3-2, 3-0, 1-0)

Suomi-sarja

HALLITSEVAN MESTARIN RETKI KALAJOELLE JÄI LUOKKARETKEKSI - JHT NÄYTTI PELAAMISEN MALLIA JA OLI TYLY ISÄNTÄ??????
JHT otti täyden pistepotin luvuin 7-2, Karhu HT jäi vastaantulijaksi. Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta hieman vaisu, ottelu alkoi tunnustelevasti. JHT kuitenkin karkasi jo kahden maalin johtoon viiden minuutin pelin jälkeen, Niklas Murron ja Jake Goldowskin maaleilla. Tämän jälkeen Karhu HT pääsi otteluun mukaan ja rokotti tehokkaasti, kun JHT syyllistyi hieman ehkä jopa ylimieliseen pelaamiseen. Vielä erän lopussa Milan Davidek laittoi kiekon verkon perukoilla ja JHT otti erä voiton 3-2.
Ottelun toista erää ei tarvitse juurikaan muuten kuvailla, kuin että JHT:n puolustusalueella ei peliä juurikaan pelattu. JHT painosti ja loi maalipaikkoja lähes koko 20 minuuttia. Pirteästi pelannut Takkula-Goldowski-Keteli -kenttä naulasi kolmesti, kaikki kapteeni Takkulan lavasta.
Kolmas erä meni pelailuksi, voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Molemmilla oli paikkoja, mutta vain tsekkihyökkääjä Davidek onnistui kolmannessa erässä. Loppulukemat 7-2 olivat ansaitut, hyvä päänahka hallitsevasta mestarista.