20.03.2021, JHT vs. Karhu HT

JHT vs. Karhu HT

20.03.2021 klo 16:00
Kalajoki

2 - 3 JA  (1-1, 0-0, 1-1)


Suomi-sarja pudotupelit


KAUSI PAKETISSA - PIENTEN MARGINAALIEN PELI KÄÄNTYI JATKOAJALLA KARHU HT:LLE?
Ratkaiseva ottelu paikasta välieriin venyi jatkoajalle ja "pomppu sinne, pomppu tänne" -tyylinen ottelu kääntyi lopulta Karhu HT:n 2-3 voittoon.
Ottelu oli erittäin tasainen koko sen 75 minuuttia mitä se kesti, molemmilla oli paikkansa ja hetkensä. Tämä oli playoffkiekkoa parhaimmillaan, tällä kertaa Karhu HT veti pitemmän korren. JHT:lla oli kaikki mahdollisuudet marssia välieriin, mutta tänään ei pomppinut. Tulosta kunnioitetaan ja toivotetaan Karhu HT:lle menestystä välieriin.
JHT haluaa antaa valtavat kiitokset kaikille seuran tukijoille, kannattajille, toimihenkilöille ja Kalajoen kaupungille. Tämä kausi on ollut kaikille raskasta aikaa, rajoitusten tuomien haasteiden takia. Ja siksi voimmekin olla ylpeitä siitä kuinka hieno JHT-yhteisö meiltä löytyy. Yritykset ja yksityishenkilöt mahdollistivat tämän meidän joukkueen tarinan, mikään ei olisi mahdollista ilman tätä mahtavaa yhteisöä. Lähditte loistavasti mukaan juhlavuoden kampanjoihin näinkin haastavina aikoina ja haluamme kiittää teitä siitä. Pysykää terveinä ja kiitos kaikille mukana olleille!
JHT Forever ?
< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.