Kalajoki

1 - 8  (0-3, 1-3, 0-2)

Go On Turnaus

KIEKKO-POJAT KIEPUTTIVAT JHT:N NURIN??????
Joensuulaiset kaatoivat kalajokiset Go On -turnauksen päätösottelussa lukemin 1-8.
JHT oli jälleen telineissä ensimmäisessä erässä ja Kiekko-Pojat hallitsivat ottelua. Lopulta eräauolle mentiin 0-3 lukemissa. Erätauolla kotijoukkue heräteltiin ja JHT pelasi kokonaisuudessaan hyvän erän. JHT loi maalipaikkoja sekä tasakentällisin, että ylivoimalla. Joensuulaiset olivat kuitenkin tehokkaampia ja latoi kolme osumaa JHT veräjänvartija Dominik Salaman selän taakse. Erän viimeisellä sekunnilla puolustaja Niklas Murto lusikoi kiekon maaliin Juho Takkulan esityöstä. Kolmannessa erässä nähtiin tunnetta ja tilanteita molemmissa päädyissä. JHT:lla alkoi kuitenkin hieman jo bensa loppua erän loppu puolella ja Kiekko-Pojat pääsivät rokottamaan vielä kahdesti.
Päävalmentaja Jalosen mietteet Go On -turnauksesta:
"Positiivinen fiilis jäi otteluista, vaikka tietenkin tulokset näyttävät karuilta. Saatiin paljon tietoa uusista pelaajista. Lähtötilanne huomioiden pelasimme kummassakin ottelussa hetkittäin ihan kelpo jääkiekkoa, vaikka vastassa oli todella kovia joukkueita. Yleisesti ottaen puolustettiin hyvin, tässä vaiheessa kautta sitä toivoisi, että päästäisiin pelaamaan ottelut ilman rangaistuksia. Ei tarvitsisi erikoistilanteita vielä pelata, kun ei niitä ole harjoiteltukaan. Tänään vastustajan taitavat jätkät taisivat tehdä puolet maaleistaan ylivoimalla, erikoistilanne maalit vähän antavat vääristyneen kuvan siitä miten pystyimme kuitenkin puolustamaan. Kyllähän se alivoimassa näkyy, kun sitä ei ole käyty läpi. Ilme oli kuitenkin yleisesti ottaen hyvä, välillä piti herätellä ja luoda uskoa, kun intesiteetti ja tekemisen meininki oli oikeanlainen niin kilpailtiin hyvin Mestis-joukkueiden kanssa. Hyvät mukaan, ensi viikolla ollaan taas vähän valmiimpi joukkue."