Kalajoki

2 - 5  (1-2, 0-1, 1-2)

Suomi-sarja ylempi loppusarja

Hunters vei jälleen pisteet lukemin 2-5 erät 1-2, 0-1, 1-2
Ei vaan riitä JHT potku tällä hetkellä Suomi sarjan ylemmässä loppusarjassa. Porvoolais ryhmä liikutti kiekko viisaasti ja tuli päälle ankarasti. Molempien päiden maalineduspelin vierailija hoiti kotijoukkuetta paremmin. JHT karkasi tosin 1-0 johtoon Jere Rantalan upean läpiajon päätteeksi, syötön tarjoili Teemu Laurila ja Eetu Tervala. Maali tehtiin räikeän vaihtovirheen aikana kuudella kenttäpelaajalla, jota tuomaristo ei huomannut. Tämä nyt oli laiha lohtun ensimmäisessä erässä kun vierailija rokotti erän loppupuolella kahdesti. Toisessa erässä Hunters survoi väkisin yhden lisä osuman Kolmannessa erässä vierailija karkasi jo kolmen maalin johtoon, ennen kuin Jere Espo oli unohdettu maalineteen yksinään. Espon maaliin syötöt tarjoili Jere Manninen ja Santeri Suomalainen. JHT raju takaa ajo ei tuottanut tulosta vaan Hunters iski vielä viimeisellä minuutilla viidennen maalin. JHT maalissa Joonas Tiippana torjui 25 kertaa. Palkinnon pokkasi puolustuksessa uurastanut Hannes Häkkilä.
JHT pelaa viimeisen koti ottelun ennen play off pelejä ensi lauantaina 15.2 klo 16.00 vastaan luistelee tällöin HC Giants

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja ihmiset urheilevat