11.02.2024, JHT vs. Haukat

JHT vs. Haukat

11.02.2024 klo 16:00
Kalajoki

3 - 2  (1-1, 1-1, 1-0)


Suomi-sarja


JHT avasi alemman jatkosarjan kahdella voitolla. Lauantaina Porvoosta täydet pisteet ja sunnuntaina Kalajoella vieraillut Järvenpään Haukat ei myöskään onnistunut kampeamaan itseään pisteille.
Loppunumerot niukasti 3-2 JHT eduksi, erät 1-1, 1-1 ja 1-0

Sunnuntaina oli jälleen luvassa tiukka vastus, kun Järvenpään Haukat vieraili Pirkonsuon pyhätössä. Haukat on ollut vuosikaudet todella paha kilpakumppani ja sunnuntain ottelu ei tuo poikkeusta tähän. JHT aloittaa väkevästi ja luo solkenaan tilanteita Haukka maalille. Avausosumaa saadaan kuitenkin odottaa erän loppupuolelle. Ville Rajala laukoo ylivoimalla ajassa 15,13 syöttäjinä Jarno Palola ja Jere Espo. Johtoasemasta ei kauaa ehditä nauttia, kun Haukat tasoittaa heti seuraavassa vaihdossa. Toisen erän alkuun JHT iskee salamamaalin. Jarno Palola survoo johto osuman, vain 21 pelisekunnin jälkeen. Syöttäjiksi osumaan merkitään Iiro Hietakangas ja Eetu Onikki. Tämäkään johtoasema ei kauaa kestä, Haukat tasoittaa väkisin. Toinen erä muutoinkin on vieraiden parasta antia, JHT tyytyessä vain puolustamaan.

Kolmas kerta toden sanoo, kun JHT siirtyy johtoon eikä päästä enää Haukkoja tasoittamaan. Voittoosuman ylivoimalla laukoo Konsta Jääskeläinen, syöttäjinä tehomiehet Jarno Palola ja Iiro Hietakangas. Voiton takuumiehenä JHT maalilla tällä kertaa Santeri Metsänen, joka torjui 28 kertaa.

Mitä kommenttia Haukat pelistä, päävalmentaja Mirko Friman? "Tällä kertaa lähtö peliin oli hyvä, työmoraali ja energia oli kohdallaan. Paikkoja olisi ollut tehdä useampikin maali. Puolustaminen oli 1.erässä jämäkkää ja sitä myöten Haukat ei paikoille päässyt muuten kun ylivoimalla. Toinen erä alkoi hyvin mutta Haukkojen tasoituksen jälkeen ajatus alkoi harhailemaan ja sorruttiin virheisiin kiekon kanssa ja puolustamisessa. Annettiin aloitteet vastustajalle ja vähän jäätiin katselemaan mitä kentällä tapahtuu. Metsänen maalilla piti meidät pelissä kiinni. 3. erään saatiin rivit kasaan ja viimeinen 20 minuuttia oli järkevää ja tylyä pelaamista. Johtotilanne puolustettiin hienosti pois ja lopun alivoimalla pelaajat laittoi itseään likoon ottamalla useammankin blokin. Ne kuuluisat pienet voittavat asiat toi voiton meille."


< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.