29.01.2023 klo 16:00
Kalajoki

2 - 5  (1-0, 0-4, 1-1)

Suomi-sarja

Tappiosta huolimatta SUURET KIITOKSET ilmaispelin mahdollistaneille yhteistyökumppaneille!

Haukat liihotteli JHT:n yli!

Tämän kauden ilmaispeli ei poikennut edellisvuosien kaavasta, kun JHT koki karvaan tappion Järvenpään Haukoille lukemin 2-5 erät 1-0, 0-4 ja 1-1

JHT oli pelin päällä ensimmäisen ja kolmannen erän mutta se ei riittänyt. JHT loi lukuisia hyviä maalipaikkoja ensimmäisessä erässä. Kiekko ei vain löytänyt hienosti torjuneen Haukka vahdin taakse kuin kertaalleen. Teemu Lappalainen osui ylivoimalla, Stevie O Connorin ja Arttu Venäläisen syötöstä.

Toisen erän tehohetki kantoi Haukat voittoon. JHT puolustus uinui vielä erätauolla kun vierailija pyssytti viidessä minuutissa kolme maalia. Haukat vielä lisäsi johtoaan ylivoimalla jo kolmeen maaliin. Toisen erän neljännellä maalilla johto oli jo turvallisen tuntuinen vieraille, kolmanteen erään lähdettäessä.

JHT sai tärkeän kavennuksen iskettyä, kun puolustaja Janne Lappalainen laukoi viivasta. Iiro Hietakangas toimi syöttäjänä. JHT jaksoi painaa väkeviä hyökkäyksiä Haukka maalille mutta tuloksetta. Loppuun Haukat iskee viidennen tyhjään maaliin.

JHT maalilla Elias Korpela torjui 24 kertaa, torjuntaprosentin ollessa 85,71.

JHT pelit jatkuvat ensi viikonloppuna Raahe-Kiekkoa vastaan back to back teemalla.