Kalajoki

4 - 3 JA  (1-1, 1-1, 1-1)

Suomi-sarja pudotuspelit

VOITTOO! ????????????
Ottelun ratkaisija sankari Juho Takkula jatkoerässä 4-3 maalilla, erät 1-1,1-1, 1-1, 1-0 ????????????
Veitsi kurkulla peliin lähtenyt JHT taisteli vahvasti läpi ottelun ja ansaitsi voiton jatkoerässä. Ottelu eteni tasatahtia ensi erästä lähtien. JHT aloitti maaliteon pelin seitsemännellä minuutilla Veikka Kärjän onnistuessa ohjaamaan Tuukka Niemisen toimittaman kiekon ohi hölmistuneen D-Kiekon veskarin. Osuman toinen syöttäjä oli illan sankari Juho Takkula. Erän lopulla vierailijat onnistui nopean hyökkäyksen päätteeksi sahaamaan puolustuksen solmuun ja tasoittamaan taukolukemiksi 1-1. Toisessa erässä mlemmat joukkueet onnistuivat ylivoimalla. Jere Espo iski ensin JHT johtoon 2-1 Santeri Suomalaisen ja Tuukka Niemisen syötöstä. D-Kiekko tasoitti erän lopulla 2-2 toisen erän loppulukemat. Odotettavissa oli todella kuuma kolmas erä. Vierailija aloitti erän ylivoimalla onnistuen heti viemään sen ensi kertaa johtoon. Hetkeä myöhemmin kotijoukkueen kovassa paineessa vastustaja sortui myös jäähyilyyn. Illna ylivoima tehomies Jere Espo laukoi toisen osumansa tasoittaen tilanteeksi 3-3. Syottäjinä kovasti läpi ottelun uurastaneet Jere Manninen ja ottelun ykköstähtenä palkittu Santeri Suomalianen. Näissä lukemissa ratkaisu siirtyi jatkoerään. JHT aloitti vahvasti luoden heti varman maalipaikan. Tässä tilanteessa D-kiekon pelaajan koukkaaminen jäähyn muodossa koitui pelin ratkaisuksi. Jatkoerän toisella minuutilla ajassa 62.01 Juho Takkula sivaltaa ylivoimalla vapauttavan voitto osuman Syöttäjinä Jani Nurkkala ja Hannes Häkkilä. JHT maalilla Joonas Tiippana jatkoi eleettömän varmoja otteita torjuen 29 kertaa.
JHT tehomiehet
Jere Espo 2+0 Juho Takkula 1+1
Santeri Suomalainen 0+2 Tuukka Nieminen 0+2
Veikka Kärjä 1+0 Hannes Häkkilä 0+1
Jani Nurkkala 0+1 Jere Manninen 0+1

Pelit siis jatkuu heti huomenna Jyväskylässä. Ottelusarjan ratkaiseva viides peli. Se on huomenna henkien taistelu.