Suomi-sarja pudotuspelit

JHT VOITTAA ! ????????
Kunnon playoff vääntö kääntyi JHT selvään 8-4 voittoon
erät 3-2, 4-2, 1-0 ????????????
JHT ottaa peliin oikein salama alun ja siirtyy 2-0 johtoon jo pelin kolmannella minuutilla, Maalintekijöinä Jere Espo ja Jarno Palola. Hyvä ote kirpoaa erän puolivälin jälkeen ja D-Kiekko nousee tasoihin. Martin Krasnican laukoo millimetrin tarkasti alanurkkaan taukonumerot JHT.lle 3-2. Toinen erä on täysin kotijoukkueen näytöstä. D-Kiekon maaliverkkoja pöllyyttävät Juho Takkula, Teemu Laurila, Jarno Palola ja Jani Nurkkala. Toiselle erätauolle JHT.n maukkaassa 7-4 johtoasemassa. Kolmannessa erässä Jere Espo kaunistelee loppulukemat 8-4. Vierailijan pelihuumori on tässä vaiheessa jo melkoisella koetuksella. JHT pelaa hurmoksessa eikä anna vastustajalle armoa. Pahimmin hermonsa vierailijoista menettää jälleen kokenut Jussi Viitanen ottaen vain 2 +10 minuutin jäähyn päähän kohdistuvasta taklauksesta. Normaalisti tämän kaltaisista törkeyksistä tulee 5+20 min ja
5-7 peliä pelikieltoa. Odottaa sopii saktioita kyseisestä tapauksesta. JHT maalissa Joonas Tiippana torjui 34 kertaa.
Tehomiehiä tänään
Jere Espo 2+1, Jarno Palola 2+1 Santeri Suomalainen 0+3
Juho Takkula 1+1, Martin Krasnican 1+1, Hannes Häkkilä 0+2
Teemu Laurila 1+0, Jani Nurkkala 1+0, Jere Erkkilä 0+1
Jere Manninen 0+1, Tuukka Nieminen 0+1
Ottelusarja voitot nyt 1-1
Taisto jatkuu torstaina Jyväskylässä ja sitten lauantaina jälleen Pirkonsuon Pyhättö räjähtää.????
???? Tämä on PLAYOFF hockey ! ????

Kuvassa yksi voiton takuumiehistä, kovalla asenteella töitä paiskinut Santeri Suomalainen

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, urheilee