Hermes niukkaan voittoon

JHT tarjoili Hermekselle avaimet voittoon kolmannessa erässä, tiukka vääntö verivihollista vastaan päättyi lopulta 4-3 Hermeksen voittoon?
Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti ja mentiin päästä päähän. Ajassa 2.40 kuparisen rikkoi JHT:n puolustaja Santeri Silvennoinen tarkalla ranne laukauksella Oskari Tauriaisen hyvästä syötöstä. Ottelu jatkui tasaisena ja paikkoja oli molemmin puolin. Erän puolivälissä Kärpistä Kokkolaan lainalle saapunut tsekkihyökkääjä Sedlak Zdenek löi pelin tasoihin. Tasoitusmaalin jälkeen Hermes sai otetta pelistä, mutta JHT puolusti nöyrästi ja JHT:n maalilla pelannut 18-vuotias Kalle Jukkola piti loistavilla torjunnoillaan pelin tasoissa summerin soittoon asti.
Toinen erä alkoi taas erittäin vauhdikkaasti. JHT sai erinomaisen alun erään ja loi useamman maalipaikan heti erän alkuun. JHT:n nuori puolustaja Niilo Niemelä sai kuitenkin jäähyn korkeasta mailasta erän kuudennella peliminuutilla ja Hermes käytti ylivoiman hyödykseen. Ex-JHT puolustaja Reko Tornberg löi kiekon verkkoon toisen ex-JHT puolustaja Jere Rantalan komeasta poikittaissyötöstä. Erä jatkui tasaisena ja molemmilla oli paikkansa, mutta molempien joukkueiden hyvä maalivahtipeli piti pelin 2-1 lukemissa. Toisen erän loppuun JHT hankki kovalla työnteolla ja paineistuksella kaksi rangaistusta Hermekselle ja pääsi pyörittämään kahden miehen ylivoimaa. Komean ylivoimakuvion päätteeksi Santeri Silvennoinen löi illan toisellaan pelin tasoihin. Tauolle mentiin tasalukemissa, 2-2.
Kolmannen erän JHT aloitti ryminällä ja oli ottelussa niskan päällä. Kova työ ja aktiivisuus palkittiin, sillä ex-JHT pakki Tornberg joutui rikkomaan ja löysi itsensä jäähyltä. Jani Nurkkala löi JHT:n johtoon Jere Espon ja Santeri Silvennoisen esityöstä. Nyt JHT oli ottelussa toistamiseen johtoasemassa. JHT hallitsi ottelun tapahtumia ja näytti jo siltä, että voitto matkasi Kalajoelle. Erän puolivälissä JHT:n Iiro Ojala ja Hermeksen Oskari Uomala ottivat pienen maalineduspainin ja molemmat jäähylle. 4-4 pelin aikana JHT:n pelaajat nukahtivat hetkeksi ja Hermes kapteeni Ville Saukko löi kiekon maalin reboundista, peli tasan 3-3. Takaiskun jälkeen JHT jatkoi kovaa työntekoa ja peli oli aivan hyppysissä, Hermes ei päässyt sen ihmeellisimmille maalipaikoilla ja odoteltiin jatkoaikaa. 30 sekuntia ennen erän loppua JHT:n puolustajat löivät jalkansa yhteen keskialueella harmillisesti ja Hermeksen hyökkääjät karkasivat huippumaalipaikkaan ja Kärppä-laina Sedlak ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä.
Voitto lipsui lopulta JHT:n käsistä, mutta tänään nähtiin, että tasoero JHT:n ja Mestis-joukkueen välillä ei ainakaan tällä hetkellä ole kummoinen. Tästä on erittäin hyvä jatkaa 5.9 pelattavaan juhlaotteluun. Tulkaa silloin hallille ja laitetaan Pirkonsuolla Hermes nurin?
Tehopisteet:
Santeri Silvennoinen 2+1
Jani Nurkkala 1+1
Oskari Tauriainen 0+1
Milan Davidek 0+1
Jere Espo 0+1
Kalle Jukkola 45 torjuntaa
Kuva: Hannu Tilus
 

 
 
< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

06.03.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs S-Kiekko

Viimeisimmät ottelut

28.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
Riemu vs JHT  3 - 7

27.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Laser HT  6 - 4

20.02.2021 klo 16:00
Suomi-sarja
JHT vs Muik  7 - 3

19.02.2021 klo 18:30
Suomi-sarja
Raahe-Kiekko vs JHT  4 - 5