07.01.2023 klo 17:00
Kaarina

6 - 5 JA  (2-2, 1-2, 2-1)

Suomi-sarja

Tänään ei potku riittänyt voittoon asti. Kaarina HCIK löi tasaisen pelin ratkaisun jatkoajalla ja vei näin voiton lukemin 6-5ja, erät 2-2, 1-2, 2-1
JHT maalintekijät tänään kunnostautuivat Ville Kivimäki, joka vei JHT:n johtoon Santeri Salmisen oivasta passista. Eelis Räihä osui ylivoimalla, tasoittaen pelin 2-2. Syöttäjinä kakkosylivoiman promoottorit, Teemu Lappalainen ja Tomi Gronoff.
Toisessa erässä kotijoukkeen kiriessä jälleen johtoon otti puolustuksen isäntä Janne Pirttimäki roolia ja tempaisin kiekon verkonperukoille Santeri Salmisen aloitusvoiton jälkeen. Toisen erän loppupuolella illan tehomies Santeri Salminen laukoi riparit sisään ja näin JHT johdossa toiselle erätauolle. Syöttäjinä johto osumaan toimivat Jarno Palola ja Tatu Pulkkinen. Jarno Palolan aivan mieletön 18 pelin mittainen pisteputki vain jatkuu.
Teemu Lappalainen sooloili tyylikkäästi tasoituksen kolmannen erän loppuun, kun HCIK oli jo kerennyt kiriä rinnalle ja ohi erän alkupuolella.
Erän lopussa tunteet kuumenivat siinä määrin että JHT joutui aloittamaan jatkoajan alivoimalla. HCIK ei jättänyt tätä tilaisuutta käyttämättä ja näin lisäpiste jäi Kaarinaan
Tänää JHT maalilla torjunta vastuun kantanut Santeri Metsänen torjui 24 kertaa.