14.11.2020, HC Giants vs. JHT

HC Giants vs. JHT

14.11.2020 klo 16:00
Hollola

1 - 5  (0-1, 1-1, 0-2)


Suomi-sarja


JHT nappaa makean voiton Hollolasta, ??????????????
lukemin 1-5 (0-1,1-2,0-2)
Giants aloittaa ottelun vauhdilla ja pakottaa JHT;n puolustuskannalle JHT alkua hankaloittaa vielä pikkukakkonen, heti pelin ensi minuutilla. JHT puolustus kestää maalivahti Ville Viskarin johdolla. Erän vanhetessa myös JHT saa hyökkäyspeliä rullaamaan uusituilla hyökkäyskentällisillä. Milan Davidek iskeekin tärkeän avausosuman erän loppuun, Heikki Klemetin syötöstä. ????
Toiseen erään JHT tiivistää viisikko peliä ja iskee kaksi osumaa koti joukkuen onnistuessa vain kertaalleen ylivoimalla. Toisen erän tehoista vastaa uusi ykkösvitja Ahtonen, Takkula ja Pyykkönen.
Kolmanteen erään JHT iskee kaksi osumaa lisää. Tommi Klemetti ja Oskari Tauriainen maalaa Niko Hämäläisen, Heikki Klemetin, Riku Tohilan ja Forssa laina Jukka-Pekka Kurteliuksen syötöistä. ????
JHT pitää kotijoukkueen ja sen vaarallisen ykköskentän täysin poissa maalipaikoilta kolmannessa. Tänään JHT esittää varsin kypsää vieraspelaamista täydet 60 minuuttia ja ansaitsee voiton. Onnistumisia myös laajalla rintamalla. Tästä on hyvä jatkaa huomenna Järvenpäähän Haukkoja pöllyttämään.
Haukat vs JHT klo 17.20 alkaen.
http://www.tilastopalvelu.fi/ih/game/?season=0&gameid=4367…
< Takaisin edelliselle sivulle

Ajankohtaista

Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.