Jyväskylä

1 - 5  (0-5, 0-0, 1-0)

Suomi-sarja

VAJAAMIEHINEN JHT LAITTOI SARJAKÄRJEN NIPPUUN
Kalajokiset kävivät näyttämässä D-Kiekolle jo toistamiseen tällä kaudella pelaamisen mallia. JHT lähti kotimatkalle sarjakärjestä otetun 1-5 vierasvoiton kanssa.
JHT tappoi kotijoukkueen toivon kipinän jo ensimmäiseen erään. JHT tuli pirteästi peliin ja D-Kiekko ei pystynyt vastaamaan vieraiden liikkeeseen ja laadukkaaseen hyökkäyspeliin. Erän päätteeksi taululla oli 5-0 lukemat, ilman kotijoukkueen maalivahti Manu Lähteenmäen upeita torjuntoja olisi tulos voinut olla vieläkin karumpi.
Toinen erä meni kotijoukkueelle JHT:n hieman lisätessä otettaan. JHT veräjänvartija Kaperi Kotkaniemi ja hyvä puolustuspeli piti lukemat samana toiselle erätauolle mentäessä.
Kolmas erä oli taas JHT:n hallintaa, eikä kotijoukkueelle juuri ollut mitään tehtävissä. JHT ei saanut lukuisista maalipaikoistaan kiekkoa maaliverkkoihin ja D-Kiekko pääsi tekemään kuitenkin yhden lohtumaalin.
Tyly esitys vajaamiehiseltä JHT:lta, jolta tippui ottelussa lisää miehiä sairastuvan puolelle. Sunnuntaina parsitaan taas rivit kasaan ja lähdetään kaatamaan Muik Hockey Pirkonsuon Pyhätössä!