6 - 3  (1-1, 4-0, 1-2)

Suomi-sarja pudotuspelit

D-Kiekko vei ensimmäisen ottelun lukemin 6-3
erät 1-1, 4-0, 1-2
Ottelun ensi erä mentiin varsin tasaisissa 1-1 lukemissa. JHT maalintekijänä Jani Nurkkala. Toinen erä oli JHT.n kannalta todella synkkä. D-Kiekon juonikas hyökkäys iski kiekon neljä kertaa ohi JHT maalissa pelanneen Joonas Tiippanan. Kolmanteen erään kaivattiin jo ihme nousua lukemista 5-1. Hienoista otetta JHT.lle tarjottiinkin Jani Nurkkalan ja Jere Erkkilän kavennus osumien myötä. Ottelun päätuomarin ailahtelavat puhallukset tuottivat JHT.lle vielä ylivoima mahdollisuuksia. Ylivoima tilanteita ei pystytty hyödyntämään. Lopun kirin kuudella kenttäpelaajalla ei tuottanut myöskään lisä osumia. Joona Tiippana torjui maalissa 17 kertaa.