02.02.2020 klo 18:15
Jyväskylä

8 - 3  (3-0, 1-2, 4-1)

Suomi-sarja ylempi loppusarja

D- Kiekko vei jälleen pisteet näytös tyyliin lukemin 8-3 erät 3-0, 1-2, 4-1. D-kiekko hallitsi ottelun alkua mielinmäärin ja karkasi sitten toisessa erässä jo 4-0 johtoon Tämän jälkee JHT sai hieman pontta tekemiseen ja kevensi tlannetta Eetu Tervalan ja Jarno Palolan maaleilla. D-Kiekon 5-2 maalikaan ei vielä lannistanut JHT miehiä. Tilanteet vietii loppuunasti ja pirteästi esiintynyt kolmoskenttä Jani Nurkkalan johdolla iski kavenuksen 5-3, syöttäjinä Martin Krasnican ja Jere Erkkilä. Erän loppuun kotijoukkue nöyryytti väsyneitä JHT miehiä latomalla kolme helppoa maalia. JHT maalilla Joonas Tiippana torjui 26 kertaa. Tehomiehiä tänään.
Eetu Tervala 1+0 Jani Nurkkala 1+0 Jarno Palola 1+0
Martina Krasnican 0+1 Jere Erkkilä 0+1 Hannes Häkkilä 0+1
Jere Rantala 0+1 Kim Nordström 0+1 Teemu Laurila 0+1
JHT tippui sarjataulukossa kuudenneksi. D-Kiekko nappasi voitollaan kolmannen sijan. No uutta matoa koukkuun heti Keskiviikkona 5.2 klo 18.30 Pirkonsuon Pyhätössä kun vastaan asettuu Raahe-Kiekko. Pientä kokoonpano täydennystäkin voi olla luvassa jo keskiviikolle?